Partly cloudy19 °C
2020. május 27. szerda Hella
Menü

Lezárják október 15-től a Fiskális út Nyitra és Bártfai utcák közötti szakaszát

Újabb szakaszhoz érkeznek a csatornaépítési munkálatok a Fiskális úton, ezért keddtől lezárják Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszt. A forgalomkorlátozás érinti a „25”-ös helyijáratos autóbusz közlekedését is.

Október 15-én, kedden 8 órától előreláthatólag november 5-ig lezárásra kerül az átmenő gépjárműforgalom elől a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakasza, a területen folyó csatornaépítési munkálatok miatt. A lezárt útszakaszról nyíló utcák, valamint ingatlanok a munkavégzés helyszínétől függően „zsákutcás” jellegű közlekedéssel közelíthetők meg, illetve hagyhatók el.

Az egyes ingatlanokat érintő korlátozásokról, megközelíthetőségi irányokról az ingatlanok használói a kivitelezőtől közvetlenül kapnak tájékoztatást.

A mintegy három hétig tartó munkálatok alatt a Jancsár utca irányába közlekedő „25”-ös jelzésű autóbuszjárat az Érsekújvári utca és a Dunaszerdahelyi utca elnevezésű megállóhelyeket nem érinti. Az autóbuszjáratokat érintő terelésekről, a forgalmi változásokról a Volánbusz Zrt. honlapján és Voláninform Facebook-oldalon naprakész tájékoztatás található.

Tisztelettel kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a forgalmi rend változásokat, az esetleges menetidő növekedéseket figyelembe venni szíveskedjenek, valamint a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék. A gépjárművel közlekedőknek a Waze útvonaltervező használatát javasolják, mert ott is minden aktuális forgalmirend-változás megtalálható.

Forrás: ÖKK

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

 • Indulnak a fehérvári szökőkutak
  Indulnak a fehérvári szökőkutak
 • Lejár a bevallási határidő!
  Lejár a bevallási határidő!
 • Költségvetés - július elején fogadhatják el
  Költségvetés - július elején fogadhatják el
 • Jóval több pénzt kapnak jövőre az önkormányzatok
  Jóval több pénzt kapnak jövőre az önkormányzatok

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • A héten még lehet szavazni Fehérvár kedvenc könyvére
  A héten még lehet szavazni Fehérvár kedvenc könyvére
 • Fényképes hibabejelenő is van a Székesfehérvár applikációban
  Fényképes hibabejelenő is van a Székesfehérvár applikációban
 • Több pénz jut jövőreminden területre
  Több pénz jut jövőreminden területre
 • Idősotthonokban járt a Művészkaraván
  Idősotthonokban járt a Művészkaraván