4 évnél régebbi cikk

Október 23-án az SMA-s Leventéért pörög az óriáskerék Fehérváron
Október 23-án az SMA-s Leventéért pörög az óriáskerék Fehérváron

Október 23-án minden jegy árából 150 forintot utal át az SMA 2-ben szenvedő Hosszú Levente gyógyítására a székesfehérvári óriáskereket is üzemeltető cég. A kisfiúnak 700 millió forintra lenne szüksége a hónap végéig, hogy megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerét.

Aki október 23-án, szerdán felül a székesfehérvári vagy a győri óriáskerékre duplán jól jár: csodás panorámát láthat, ráadásul még egy jó ügyet is támogat. A két óriáskereket üzemeltető Karma Production úgy döntött, hogy minden ezen a napon váltott belépőjegy árából 150 forintot átutal az SMA 2-ben (gerincvelői izomsorvadás) szenvedő Hosszú Levente alapítványának. 

Az enyingi kisfiú kétéves koráig kaphatja meg a világ legdrágább gyógyszerének számító Zolgensmát. Levi decemberben lesz kétéves, de október végéig össze kell gyűlnie a pénznek, hogy még időben el tudják kezdeni szervezetének előkészítését a speciális génterápiára. A legutóbbi beszámoló szerint nagyjából 150 millió forint már megvan a gyógykezelésre, és országszerte folyamatos jótékonysági akciókkal halad forintról forintra a gyűjtés.

Hosszú Leventéről néhány hete ebben a cikkben írtunk részletesebben: 

Borítókép: Facebook/Levente - SMA 2
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek