4 évnél régebbi cikk

Ebben az öt csizmában tuti divatos leszel a 2019-2020-as télen!
Ebben az öt csizmában tuti divatos leszel a 2019-2020-as télen!

A fagyos reggelek és az egyre hidegebb nappalok már egyértelműen indokolják a csizma viselését. Megnéztük, milyen darabokban lehetsz a legtrendibb az előttünk álló télen.


Fűzzük be!

Egyedi módon jön újra divatba idén télen a cipőfűző. Nem a tartófunkciója a lényeg, hanem dekorációs elemként varázsolja elegánssá akár az áramvonalas, magas szárú és sarkú légies csizmákat is. Azért kössük be jól, nehogy belegabalyodjunk!

Állatias erő

A krokodilbőrt utánzó mintázat továbbra is letaglózó: ha ilyet viselsz, biztosan nem maradsz észrevétlen! Arra viszont ügyelj, hogy ha stílusos szeretnél maradni, akkor lehetőleg más mintás darabot már ne vegyél fel mellé. A nadrág, a kabát és minden más kiegészítő legyen semleges, egyszínű, letisztult, hogy a lényeg még szembetűnőbb maradhasson!

Az örök gumicsizma

Amilyen ciki volt egy időben, olyannyira nem akar kimenni a divatból a gumicsizma. Sőt, egyre stílusosabb változatokban szivárog be a mindennapi viseltek közé. Bélelve pedig a leghidegebb napokon is praktikus viselet. Akár szoknyával is!

Oszlopos sarkakon

Nem is pata, inkább egy egész oszlop tornyosul a talpunk alatt ezeknek a masszív csizmáknak köszönhetően. Magasak és nőiesek leszünk benne, és kevésbé kell félnünk attól, hogy elesünk a jeges járdán, mint a tűsarkú változatokban. Vastagabb vádlijú hölgyek viszont jobb, ha kerülik.

Csak vagányaknak!

Ezek azok a lábbelik, melyeknek viselésére szinte születni kell! A vad punk stílust idéző ormótlan formák, szegecses díszítések csak kellően bevállalósoknak valók. Számukra viszont kihagyhatatlan darabokat kínál az idei téli divat!

Borítókép: glowsly.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek