4 évnél régebbi cikk

Ötletes videóval hívja fel a figyelmet a fehérvári rendőrség az adventi tolvajokra
·Videófigyelem·Utolsó frissítés: undefined
Ötletes videóval hívja fel a figyelmet a fehérvári rendőrség az adventi tolvajokra
·Videófigyelem·Utolsó frissítés: undefined

Manapság a tömeges rendezvények, így az adventi vásárok sem mindig csak az örömteli pillanatokról szólnak: míg a legtöbben azért várják az ünnepi eseményeket, hogy önfeledten szórakozzanak, addig mások ezt kihasználva értékeink eltulajdonítására adják fejüket. A Fejér-megyei rendőrség most az adventi tolvajokra hívja fel a figyelmet igencsak kreatív köntösbe bújtatva.

Bár szerencsére egyre kevesebbszer lehet hallani róluk, ám főleg a karácsonyi időszakban, amikor egymást érik a különböző kirakodó vásárok, még mindig munkálkodnak az értékeinkre pályázó zsebtolvajok.

A nagy bámészkodás közben sokszor észre sem vesszük, hogy milyen szervezetten dolgoznak körülöttünk, így ha váratlanul valaki nekünk jön, vagy csak szimplán leszólít minket, akkor sanszos, hogy utána már csak a hűlt helyét találjuk tárcánknak.

A nők sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, ugyanis az oldalukon himbálózó táskából sokkalta könnyebb kicsempészni a kiszemelt árut, mint mondjuk a férfiak vastag téli kabátjából - nem mondom, a tolvajok sokszor a biztonságosnak hitt rejtekhelyekről is simán lenyúlják az értékeket.

Hogy kicsit jobban odafigyeljünk, a Fejér-megyei Rendőr-főkapitányság olyan felvételt osztott meg, amely első blikkre jópofának tűnhet, ám kitűnően világít rá arra, hogy semmilyen esetben sem engedjük ki kezünkből a szütyőnket, főleg ha egész életünket benne tároljuk.

Máskülönben két kósza pillantás, és futhatunk a kincseink után. Szóval ne adjatok esélyt a tolvajoknak!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek