4 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozások, terelések lesznek december 1-jén, vasárnap a Várkörúton és a Rákóczi úton
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Forgalomkorlátozások, terelések lesznek december 1-jén, vasárnap a Várkörúton és a Rákóczi úton
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

December 1-jén, vasárnap rendezik meg az ötödik Adventi Jótékonysági Futást. Emiatt 9 és 13 óra között lezárások, forgalomkorlátozások lesznek a Várkörúton és a Rákóczi úton. Több helyijáratos autóbusz terelőútvonalon fog közlekedni.

A Várkörutat lezárják a Petőfi Sándor utcai csatlakozásban, a kijelölt gyalogos-átkelőhelynél, emiatt a Petőfi utcából csak jobbra lehet kikanyarodni. Ugyancsak lezárják az utcát a Lakatos utcai csatlakozásban, azt csak a Wathay Ferenc utca irányába lehet elhagyni. Zárás lesz a Várkörút 4. szám és a múzeum között is.

A Rákóczi utcában a Wathay Ferenc és a Távírda utca vonala között számíthatnak lezárásra a közlekedők. Átmenetileg kiiktatják a Wathay Ferenc utcából kifelé a „Kötelező haladási irány jobbra”, valamint a Rákóczi utcában a „Balra kanyarodni tilos” közúti jelzéseket.

Több helyijáratos autóbusz terelőútvonalon fog közlekedni vasárnap 9 és 13 óra között az alábbiak szerint. A buszok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megállnak.

„17"-es jelzésű autóbuszvonalak járatai mindkét irányban:
Szekfű Gy. u. – Széna tér – Király sor terelőútvonalon közlekednek.
Kimaradt megállóhelyek: Országzászló tér, Áron Nagy Lajos tér, Széna tér (Csak a Szedreskerti ln. irányba közlekedő járatokat esetében, mivel az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téren kialakított megállóhelyen állnak meg.)


„23”-as jelzésű autóbuszvonalak járatai mindkét irányban:
Széchenyi u. – Budai út terelőútvonalon közlekednek.
Kimaradt megállóhelyek: Zsuzsanna forrás, Áron Nagy Lajos tér, Széna tér (Videoton Ipari Park irányba.)


„24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszvonalak járatai mindkét irányban:
Széchenyi u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u. terelőútvonalon közlekednek.
Kimaradt megállóhely: Zsuzsanna forrás


„33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
/Eredeti útvonal/ –Széna tér – Szekfű Gy. u. – Dózsa Gy. út – /Eredeti útvonal/– Fecskepart /Eredeti útvonal/– Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. – Széna tér – Gáz u. – Lövölde u.
Kimaradt megállóhelyek: Széna tér (Az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megállóhely helyett a Széna téren kialakított megállóhelyen állnak meg.), Áron Nagy Lajos tér, Országzászló tér, Zuzsanna forrás, Prohászka Ottokár út, Prohászka Ottokár templom


„34"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:
Lövölde u. – Gáz u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – Dózsa Gy. út – /Eredeti útvonal/– Fecskepart /Eredeti útvonal/– Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. – Széna tér – /Eredeti útvonal/
Kimaradt megállóhelyek: Prohászka Ottokár templom, Prohászka Ottokár út, Zsuzsanna forrás, Országzászló tér, Áron Nagy Lajos tér


„35”-ös jelzésű autóbuszvonalak járatai mindkét irányban:
Prohászka O. u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u. terelőútvonalon közlekednek.
Kimaradt megállóhely: Zsuzsanna forrás

 

Forrás: ÖKK

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek