4 évnél régebbi cikk

Ilyen volt 2019 az fmc.hu-n: május
Ilyen volt 2019 az fmc.hu-n: május

Májusban megszerveztük a fehérvári panelkertek szépségversenyét, bemutattuk a város legkülönlegesebb óriásplakátját, és egy világrekord megdöntéséhez is hozzájárult a város.

Május 6., hétfő
75 év után elballagtak

A világban szinte példa nélkül álló, megindító esemény Székesfehérváron, a Szent István Szakközépiskolában történt 2019. május 4-én. Az 1944-ben végzett osztály még élő tagjai elmaradt ballagásukat pótolták megható körülmények között.

Május 10., péntek
A Kultúrtanszéken mutatták be először a Wellhello Fehérváron forgatott új klipjét

Rendhagyó eseménytől volt hangos a Petőfi Kultúrtanszék, ugyanis a rendkívül népszerű Fluor és Diaz, alias a Wellhello élőben, ünnepélyes köntösben mutatta be a Petőfi Kultúrtanszéken vadonatúj nótáját, a Barátomat.

Május 14., kedd
idén is hozzájárult Fehérvár a világrekord megdöntéséhez

Több mint tízezer gyereket emeltek egyszerre a magasba az ország több mint húsz településén, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Május 14., kedd
Madárritkaságot találtak Székesfehérváron a madárbarátok

Szerencsére alig fél napig kellett a Vadmadárkórház vendégszeretetét élveznie annak a havasi sarlósfecskének, akit fehérvári madárbarátok találtak meg.

Május 16., csütörtök
Megkerestük a legszebb fehérvári panelkertet

Először hirdette meg a Fehérvár Médiacentrum a fehérvári panelkertek szépségversenyét, melyre szebbnél szebb fotók érkeztek a jelentkezőktől. A zsűri értékelése alapján végül egy Budai úti panelház kertje lett az első. 

Május 17., péntek
Székesfehérvár is ingyenes plüsstisztítással ünnepli a gyereknapot

Cuki kezdeményezéshez csatlakoztak a fehérvári mosodák is: gyereknapon ingyen moshatták ki plüssállataikat a kicsik.

Május 21., kedd
Ez most a legcukibb plakát Fehérváron!

Különleges és megható ajándékkal köszönték meg a Zentai Úti Általános Iskola 4/b-s diákjai és a szülők tanító nénijeik négyévi munkáját.

Május 24., péntek
Egy székesfehérvári cserediák kalandjai a Fülöp szigeteken

A székesfehérvári Bozóti Vivien tizenhat évesen indult neki a világnak, de már korábban eldöntötte: szívesen venne részt cserediák programban, ismerné meg a világot, egy más kultúrát.

Május 28., kedd
Hangulatos felvételen járhattuk körbe Fehérvár belvárosát

Ezúttal a madártávlatból való szemlélődés helyett Székesfehérvár belvárosát járhattuk be keresztül-kasul egy szép videóban. A rögzített képek ismerős helyszíneken készültek, a látványosságok a fehérváriak mindennapjainak állandó kellékei.

Május 28., kedd
A Lánczosban minden diáknak saját bögréje lehet!

Van batmanes, unikornisos és puputevés bögre is a polcon. A Lánczos Kornél Gimnáziumban ugyanis minden gyerek (és tanár is) a sajátját használhatja. A büfé vezetője szerint ötszáznál is több bögre fordult meg a kezei között a hagyomány kezdete óta.

Borítókép: fmc.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek