4 évnél régebbi cikk

Lefagyott ablakkal vezetett, balesetet okozott
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Lefagyott ablakkal vezetett, balesetet okozott

Rengeteg fórumon és számtalanszor emelik ki: balesetveszélyes elindulni úgy, ha nem tisztítjuk le az autó lefagyott szélvédőjét, ablakait.

A tél mellékhatásaként ha tetszik, ha nem, reggelre gyakorta lefagynak a gépjárművek ablakai. Rengeteg fórumon, számtalanszor hívják fel a figyelmet arra, hogy semmi esetre se induljunk el úgy, hogy nem távolítjuk el a jeget, nem biztosítjuk a tökéletes kilátást. Persze a kockára fagyott kéz és kényelem miatt vannak, akiknek néha csak egy aprócska lyukra futja, vagy még arra sem, ám ez meglehetősen veszélyes orosz rulett játék.

Le nem tisztított ablak miatt történt baleset január 7-én a reggeli órákban Gárdonyban, ahol egy autós járdaszigetre hajtott és ott két jelzőtáblát is kidöntött.

A helyszínelők megállapították, hogy a baleset azért történt, mert a járművet vezető 27 éves budapesti hölgy indulása előtt a lefagyott szélvédőjét nem takarította le, és a gépjárműből nem lehetett kilátni. A sofőr a baleset következtében megsérült, a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket.

Úgyhogy fázunk vagy sem, akkor is pucoljunk, hogy ne járjunk így, esetleg még rosszabbul:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek