4 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozás lesz január 25-én Székesfehérváron labdarúgó-mérkőzés miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Forgalomkorlátozás lesz január 25-én Székesfehérváron labdarúgó-mérkőzés miatt

Január 25-én délután a MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd OTP Bank Liga NB I. labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmirend-változások lépnek életbe Székesfehérváron.

Székesfehérvár belterületén a Szárcsa utca, a Széchenyi út és a Sárkeresztúri út közötti szakasza 14 óra 30 perctől lezárásra kerül, oda csak a vendégszurkolók, illetve az ott lakók hajthatnak be.

Ezen útszakasz Széchenyi út felőli része teljes zárásra kerül, a Sárkeresztúri út felől ideiglenes körforgalmon keresztül léphetnek be az arra jogosultak.

A Temető utca, a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területe mind a jármű, mind a gyalogos-forgalom elől lezárásra kerül 14 óra 30 perctől.

A Homoksor, a Hosszúsétatér és Vásártéri út közötti szakasza a Hosszúsétatér irányából egyirányúvá válik 15 óra 30 perctől.

A Csíkvári út a Hosszúsétatértől a dr. Serényi Antal utcai kereszteződésig terjedő szakasza lezárásra kerül, oda a VIP meghívottak, továbbá a technikai személyzet léphet be 15 óra 30 perctől.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Forrás: police.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek