4 évnél régebbi cikk

Hajléktalanoknak gyűjt ruhát a fehérvári Kríziskezelő Központ és a SzékesZöldvár
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Hajléktalanoknak gyűjt ruhát a fehérvári Kríziskezelő Központ és a SzékesZöldvár
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

A Kríziskezelő Központ és a SzékesZöldvár szervezete télikabát-, bakancs- és pulóvergyűjtési-akciót szervez férfi hajléktalanok számára. A téli felajánlásokat a központ adományraktárába várják nyitvatartási időben.

Férfi hajléktalanok számára hirdetett adománygyűjtést a SzékesZöldvár szervezet és a Kríziskezelő Központ. A téli gyűjtésben minden jó állapotú, meleg kabátot, bakancsot és pulóvert nagy örömmel fogadnak.

"SzékesZöldvárral együtt gyűjtünk ruhákat: bakancsot, pulóvert, kabátot, illetve olyan ruhaneműket, amelyeket férfiak tudnak használni. Nagyon végesek a raktározási lehetőségeink, és külön megkérjük azokat az embereket, akik gondolnak a hajléktalanokra, hogy csak a felsorolt ruhákat hozzák be, ugyanis nem tudjuk elfogadni, raktározni a többi ruhaneműt" – tájékoztatott Zsabka Attila, Kríziskezelő Központ vezetője.

Zsabka Attila a Kríziskezelő központ igazgatója hangsúlyozta az adományraktárban most kifejezetten csak a meleg ruhákat fogadják, mivel amellett, hogy a hideg időben ezekre van a legnagyobb szükség, a tárolást is csak ezek tekintetében tudják már megoldani.

Az adományokat nyitvatartási időben - kedden, szerdán és pénteken 8 és 12 óra között, hétfőn és csütörtökön 8 és 19 óra között -, előre egyeztetett időpontban várják a Kríziskezelő Központ adományraktárában, a Sörház tér 7. szám alatt.

Borítókép: Körtvélyes Tivadar
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek