4 évnél régebbi cikk

Szívekkel matricázta tele szerelme autóját egy fehérvári férfi Valentin-napra
Szívekkel matricázta tele szerelme autóját egy fehérvári férfi Valentin-napra

Szív alakú matricákba botlott Valentin-napon egy székesfehérvári férfi, innen jött az ötlet: telematricázza a vidám post-itekkel kedvese autóját az Alba Plaza mögötti murvás parkolóban. A nő teljesen meghatódott.

Nagyjából 1500 papírszív, fél óra és két barát kellett ahhoz, hogy elkészüljön a talán legeredetibb, de mindenképpen a leglátványosabb fehérvári Valentin-napi ajándék. A pláza mögötti murvás parkolóban ez a látvány fogadta Mandyt, miután február 14-én este végzett a munkával a közeli szépségszalonban:

A lány éppen szerelmével, Dáviddal beszélt telefonon, amikor a szívekkel borított autóhoz ért. A teljesen meghatódott Mandy nem is tudta folytatni a beszélgetést, csak kereste a szavakat. Majd arra kérte párját, hogy inkább menjen érte. A papírszívekbe burkolt autó az éjszakát végül a parkolóban töltötte, mert túl sokáig tartott volna, ha ketten állnak neki a matricák leszedésének.

 – Teljesen spontán jött az ötlet - mondta kérdésünkre Dávid. – Egy áruházba megláttam a szíves cetliket, innen jött, hogy teleragasztgatom a kocsiját. Gyorsan lemértem, hány négyzetcentiméter az autó, majd kiszámoltam, hogy körülbelül 1500 öntapadós szívre lesz szükségem. Két barátommal álltunk neki este hatkor, és fél óra alatt végeztünk is.

A szerelmesek végül szombaton délelőtt mentek vissza a lány kocsijához, amiről egyetlen szív sem hiányzott. 

Borítókép: Ivanics J. Dávid
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek