4 évnél régebbi cikk

Nőnapi ajándékötletek Fehérváron
·Életmódnőnap·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pickpik.com
Nőnapi ajándékötletek Fehérváron
·Életmódnőnap·Utolsó frissítés: undefined

A tavasz első ünnepe a nőnap, mi mással is lephetnénk meg a szebbik nem tagjait, mint a kikelet legszebb színeivel, legyenek azok egy virágcsokorban vagy frissen manikűrözött körmökön.

Több mint száz éve ünnepeljük Magyarországon a nőnapot. A dátum onnan ered, hogy a textilipari nődolgozók 1857. március 8-án New York utcáira vonultak, magasabb fizetésért és emberibb munka feltételekért tüntettek. Ez volt az első március 8-hoz köthető esemény.

A nőnap eredetének további részleteiről ebben a cikkben írtunk részletesen. 

A jelenbe visszakanyarodva viszont, a fő kérdés, hogy mivel ajándékozzuk meg a hölgyeket ezen a napon. Ha nőnap, akkor virág - ez tulajdonképpen adja magát. De ha az utolsó pillanatban kapsz észbe, vagy nincs időd elmenni a virágboltba, elég csak felkapnod a telefont és házhoz rendelni az egyedi csokrok valamelyikét. Ezt kínálja az Anemone Fleur Székesfehérváron.  

Szép ajándék lehet, ha egy kényeztető manikűrre vendégeljük meg hölgy családtagjainkat, szeretteinket. Persze nőként akár saját magunkat is meglephetjük azzal, hogy megszépíttetjük kezeinket így a tavasz kezdetén. Kiváló lehetőséget kínál erre a fehérvári  B&BnailsbyBetty szalon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek