3 évnél régebbi cikk

Húsvét hétfő helyett vasárnap szállítja el a hulladékot a Depónia
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Húsvét hétfő helyett vasárnap szállítja el a hulladékot a Depónia

Módosul a húsvéti időszakban a hulladékszállítás rendje: a Depónia április 10-én, pénteken elszállítja a hulladékot, az április 13-ai, hétfői időpont helyett viszont április 12-én, vasárnap végzik el a szállítást.

A kukákat reggel 6 óráig kell kihelyezni. A hulladékudvarok továbbra is zárva tartanak, és későbbre halasztották a társasházi lomtalanítást. A cég kéri a lakosokat: számláikat elektronikusan egyenlítsék ki a postai ügyintézés helyett.

A Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a húsvéti időszakban módosul a hulladékszállítás rendje. Április 10-én, pénteken változatlanul elvégzik a szállítást, azonban április 13-a, húsvét hétfő helyett április 12-én, vasárnap szállítják el a hulladékot. Kérik a lakosokat, hogy a kukákat reggel 6 óráig helyezzék ki.

Továbbra is zárva tart a csalai, a Székesfehérvár Palotai út 139. szám alatti és a csákvári hulladékudvar, illetve a személyes ügyfélszolgálatok. A cég későbbre halasztotta a tavaszi hónapokra tervezett társasházi lomtalanítást.

A Depónia kéri, hogy a postai ügyintézés helyett az elektronikus kapcsolattartást részesítsék előnyben, és az számlákat banki átutalással egyenlítsék ki.

A szolgáltató híreiről  https://www.deponia.hu/hirek oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek