3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod az apróka szívecskés mintát a tojások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod az apróka szívecskés mintát a tojások között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Húsvét örömére újabb trükkös rejtvénnyel készült a fejtörők hazai mágusa, Dudás Gergely, aki ezúttal sem könnyíti meg a dolgotokat, és több száz színes tojás között rejtett egy olyat, amelyik szívecskés festéssel virít. Mit mondjak? Az egyik, ha nem a legnehezebb Dudolf féle feladvánnyal lesz dolgotok. Ti megtaláljátok a szívecskét a tarka-barka tojásdíszek között?

A húsvéti ünnepekre készülődve ezúttal is ihletet kapott az agyafúrt rejtvények magyarországi nagykövete, Dudolf, alias Dudás Gergely, aki még 2015 decemberében futott be karácsonyi pandakeresős játékával, azóta pedig szinte minden héten meglepi követőit valami igazán fondorlatos és vidám keresgélős játékkal.

A rejtvénymester főként évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményekre reflektálva készíti el rajzait: így született meg nemrég egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső feladvány, egy téli Mikulásos és tavaszi méhecskés is.

A húsvéti rejtvény pedig nem is lehetne találóbb: több száz különféle pofás mintázatban tündöklő tojás között rejtett el egyetlen olyat, amelyiken szívecske található. Csak annyit mondok: talán ez volt a legnehezebb Dudolf-feladat, amellyel valaha szembekerültem. Jó tojáskeresést!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek