3 évnél régebbi cikk

Csak nyugi! Légy happy! - Zseniális videóval biztatja az Országos Mentőszolgálata a karanténban lévőket
·Videókoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Csak nyugi! Légy happy! - Zseniális videóval biztatja az Országos Mentőszolgálata a karanténban lévőket
·Videókoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Az Országos Mentőszolgálat olyan lenyűgöző, zenés felvétellel lepte meg az embereket, amellyel garantáltan vidámabban telnek majd a karanténban eltöltött unalmas percek.

Április 14-ének reggelén érdekes videóra lehettek figyelmesek a Facebookon böngészők, ugyanis az Országos Mentőszolgálat hivatalos oldalán megjelent egy felvétel, amely igencsak eltér a szokásostól: a mentősök ezúttal a mikrofont nem tájékoztatásra, hanem éneklésre használják, és olyan ébresztőt hoztak össze, amelyet garantáltan még napok múlva is dúdolni fogtok.

A rögtönzött mentős zenekar Bobby McFerrin klasszikus slágerét, a Don’t Worry, Be Happyt adja elő sajátos koreográfiával és szöveggel megfűszerezve, amelynek egyetlen üzenete van:

Csak nyugi! Légy happy!

 

"Az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségét több mint 8400 elhivatott szakember alkotja, akik az új koronavírus elleni harc frontvonalában mutatnak példát naponta, helytállásból és emberségből egyaránt. Az életmentők ezúttal még szabadnapjukat is feláldozták, hogy egy kicsit biztathassák a karanténban levőket. Ígérik, ha ennek vége, jön egy nagy buli! Nos, mi ott leszünk!"

Borítókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek