3 évnél régebbi cikk

Idén is emeld a gyereket a magasba! - Persze szigorúan otthon, a virtuális térben
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Idén is emeld a gyereket a magasba! - Persze szigorúan otthon, a virtuális térben

Bár a koronavírus számos állandó esemény számítását keresztülhúzta, azért akad egy-két olyan program, amelyet interneten keresztül is meg lehet valósítani. Ilyen például a országos gyerekemelési rekordkísérlet: ám ezúttal ne a szabadban, hanem otthonotokban kapjátok fel a csemetét, majd örökítsétek meg a vidám pillanatot, és mehet is az éterbe!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2020-ban is megrendezi nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérletét, amely azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt a virtuális térbe költözik.

Tavaly több mint tízezer gyereket emeltek magasba szüleik egyszerre az ország 25 városában és több határon túli településen családi napok, gyerekrendezvények keretében. Székesfehérváron immár harmadik alkalommal szervezi meg az emelést a SZÉNA Egyesület a Családokért - ezzel mutatják meg, hogy a gyerek a legnagyobb értékünk és örömforrásunk, és hogy családban élni jó dolog.

Varázsolj mosolyt a nagyszülők, rokonok, barátok arcára, akik nem lehetnek most veletek! Április 29-én 11 órakor otthon emel az egész ország: gyereket a magasba!

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy az emelésről készítsenek fotót és küldjétek el a szenaegyesulet@gmail.com e-mail-címre, vagy osszák meg azt az esemény Facebook-oldalán. A központi eseményről bővebb információt itt és itt találtok.

Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes. A kezdeményezéshez csatlakozott Mádai Vivien és Takács Bence tévés műsorvezető, Kiss Ramóna színésznő, Lékai Máté válogatott kézilabdázó, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Szirányi Bence válogatott jégkorongozó, valamint több más sportoló, zenész és színész is.

2019-ben több mint tízezren vettek részt a programban, egy időben megmutatva, hogy a gyerek a legnagyobb érték az életben. Ezzel felállították az egyszerre felemelt gyerekek nem hivatalos világrekordját.

Tavaly így kapták a levegőbe gyermekeiket a fehérváriak:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek