3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a 66 filmes utalást egyetlen képen?
Játék: megtalálod a 66 filmes utalást egyetlen képen?

Egy hibátlanul megkomponált interaktív képen rejtett el 66 filmet a PopCorn Garage. A feladvány a legrutinosabb mozizókat és rejtvényfejtőket is megizzaszthatja, arról nem is beszélve, hogy ez a játék az egyik (ha nem a) legjobb képes játék, amivel valaha dolgom volt. Egy igazi élmény! Ti megtaláljátok mind a 66 klasszikus alkotást?

Mivel a koronavírus-járványnak köszönhetően az emberek többségének annyi ideje szabadult fel, hogy sokan a heti többszöri nagytakarítás, kertfelásás és fűszámolás után sem nagyon tudnak mit kezdeni magukkal, így kezük akarva-akaratlanul is a telefonjukhoz nyúl, amelyen addig görgetik a böngészőt és a közösségi felületek oldalait, amíg el nem pillednek. Majd kezdődik az egész elölről.

Persze ezeket az ingerszegény, netes perceket néha feldobhatja egy-egy érdekesebb kihívás, mint például a képes rejtvények órákon át való pásztázása, amelyek iránt manapság (érthető okokból) igencsak megugrott az érdeklődés.

Mi is készültünk már nektek néhány feladvánnyal: többek között pofás figurákat, filmeket és zenéket is kereshettetek már, most pedig ismételten mozis fejtörővel tornáztatom meg az agyatokat és teszem próbára mozgóképes ismereteiteket - ám nem úgy ahogy eddig megszokhattátok, ugyanis a PopCorn Garage újraértelmezte a képes rejtvények fogalmát.

Az egészen zseniális oldalon a New Game-re kattintva jelenik meg a filmes fotó, amelyhez pofás zene is társul, majd ha felismertek egy kelléket a hozzá kapcsolódó mozi címét a kép alatt található rubrikába kell bepötyögni.

Ha pipa, akkor megjelenik a film logója és egy jelvénnyel lesztek gazdagabbak, amelyet megnyitva egy jelenet is láthattok a telibe talált alkotásból. De vigyázzatok, ha háromszor hibáztok, akkor lekapcsolják a fényeket a garázsban.

Ti hányat találtatok meg a 66 film közül?

Ha nagyon nem megy, akkor ide kattintva rákukkanthattok a filmek címeire, illetve megleshetitek, melyik tárgy melyik mozihoz is tartozik pontosan.
Borítókép: PopCorn Garage
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek