3 évnél régebbi cikk

Újra kinyit a feketehegy-szárazréti posta a veszélyhelyzet végén
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Újra kinyit a feketehegy-szárazréti posta a veszélyhelyzet végén

Márciusban bezárt a posta Feketehegy-Szárazréten, azóta a Maroshegyen vehetik át küldeményeiket az itt élők. A veszélyhelyzet feloldása után azonban újra kinyit majd a létesítmény.

Hiányolják a postát a Feketehegy-Szárazrét városrészben lakók, petíció is született annak érdekében, hogy újra kinyisson. Az itt élőknek ugyanis jelenleg a város másik végébe, Maroshegyre kell menniük, hogy küldeményeiket átvehessék. 

Megkeresésünkre a posta sajtóosztálya közölte: a bezárás oka a járványhelyzet volt, és a posta újra változatlan szolgáltatásokkal nyit majd ki a veszélyhelyzet végén.

"A  Székesfehérvár Séd u. 3. szám alatti posta két hónapja szünetel. Az ideiglenes szünetelés oka a járvány, illetve a veszélyhelyzet, mely a Postára komoly terhet ró, és amely miatt számos rendkívüli intézkedést kellett megtennünk, amelyek némelyike, sajnos, kényelmetlenséggel járhat az ügyfelek számára, emiatt ezúton is elnézésüket és további türelmüket kérjük. - áll a levélben.   - Székesfehérváron jelenleg 10 posta tart nyitva, a város postai ellátása teljes egészében biztosított, zökkenőmentes.

A Feketehegy-Szárazrét városrészben lakók jelenleg a maroshegyi 4-es postán tudják átvenni értesített küldeményeiket, amely valóban 13 km-re van a Séd utcaitól, de tömegközlekedéssel megközelíthető, valamint a maroshegyi posta a város egyik nemrég felújított, korszerű, nagyobb ügyfélforgalmat is elbíró, akadálymentes postája. - válaszolta kérdésünkre a Posta sajtóosztálya.

Hozzátették: "Amennyiben a veszélyhelyzet megszűnik, ezt a postát ismét kinyitjuk, és ugyanazok a szolgáltatások elérhetők lesznek, mint korábban."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek