3 évnél régebbi cikk

Autósmozi lesz a nyár első hétvégéjén a Fejér megyei Nagyvenyimen
·Kultfilm·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Autósmozi lesz a nyár első hétvégéjén a Fejér megyei Nagyvenyimen
·Kultfilm·Utolsó frissítés: undefined

Igazi, amerikai retró hangulatban telhetnek az esték június 4-7. között Nagyvenyimen, ugyanis autósmozi nyílik a faluban.

Mire gondolsz, ha azt hallod, hogy autósmozi? Amerikai, most már oldtimer autókra, amelyek között görkoris felszolgálólányok sasszéznak, a járgányokban pedig óriási, rózsaszín rágóbuborékot fújó csajszik belőtt, zselés hajú udvarlóikkal romantikáznak? Vagy éppen a Balaton-partra, a csendes, fülledt éjszakáival, a háttérben egy jó kis klasszikus filmmel?

Na, most valami hasonló lesz Nagyvenyimen is, ugyanis a hétvégén a Drive-In autósmozit varázsol a településre.

A klasszikus autósmozi lényege, hogy a járművek szép sorban leparkolnak, mindenki beállítja az autó rádióján az adott frekvenciát, és élvezheti is a filmet a saját, beállított üléséből úgy, hogy a hangot az autó rádiójából hallja.

A kapunyitás 19:30-kor várható, a filmek vetítése pedig 20:45-kor veszi kezdetét. A klasszikus autós kikapcsolódásra helyileg a focipályán bukkanhattok rá, és érdemes lesz korán érkezni, mert a későknek már csak a kivetítőtől távolabb jut hely.

Járművenként egy jegyet kell venni, de nem biztos, hogy most is megéri a telekocsi, ugyanis a hátsó ülésről nem sok minden látszik majd a kilenc méter széles és hét méter magas kivetítőből. Ugyanakkor a meghitt hangulatú mozi karanténrandinak több, mint tökéletes lehet. 

A kifizetett jegyekért az élmény mellé pedig egy kis nasi is jár majd. Ja igen, a városi terepjáróval érkező vendégek oldalt vagy hátul kapnak helyet, hogy ne takarják ki mások elől a látványt. Jó szórakozást!

A nagyvenyimi autósmoziban az alábbi filmeket lehet megnézni:

Június 4.: Bohém Rapszódia

A Queen sztoriját bemutató Oscar-díjas alkotás. Freddie Mercuryt Rami Malek alakítja - a filmről készült kritikánkat, ide kattintva olvashatjátok.

 

Június 5.: Vissza a jövőbe!

Az 1985-ös klasszikus. Marty és Doki időutazós kalandjait szinte mindenki ismeri.

 

Június 6.: Másnaposok

Amerikai vígjáték. A legmeredekebb legénybúcsús sztori, de persze a végén mindenkit utolér a boldogság.

 

Június 7.: Csillag születik

Lady Gaga és Bradley Cooper zenés szerelmi története. Dráma a show-biznisz és az emberi kapcsolatok nehézségeiről.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek