3 évnél régebbi cikk

Szombaton a gárdonyi strandok is megnyitják kapuikat
Fehérvár Médiacentrum fotója
agardinapsugar.hu
Szombaton a gárdonyi strandok is megnyitják kapuikat

Kedvező időjárás esetén május 30-án, szombaton a koronavírus elleni óvintézkedéseket maximálisan betartva megnyitják a Gárdonyi Városüzemeltetési Kft. kezelésében lévő strandokat a Velencei-tó partján.

Miután Cser-Palkovics András polgármester élőben jelentkezett be a Fehérvár Televízió hétfő kora délelőtti híradójában, többek között az is kiderült, hogy a hétvégén kinyit a fehérvári strand, amelynek a járványhelyzetre való tekintettel 900 főben maximalizálják a belépői számát.

Most újabb jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a pünkösdi hosszú hétvégén a gárdonyi strandok is megnyitják kapuikat, a fürdővendégek számos újdonsággal találkozhatnak már az idei szezontól:

  • A Napsugár Strandon lebontásra került az utóbbi évtizedben igazi funkció nélküli kabinsor, amelynek helyén a friss füvesítés és az ősfás környezet révén megnövekedett az árnyékos terek száma a strand területén.
  • Az agárdi Park Strand teljesen megújult partfallal várja a strandolókat. A strandon kialakításra kerül egy lassan mélyülő homokos szakasz, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz a kisgyermekes családoknak! A jelenleg még zajló munkálatok miatt ez a strand várhatóan június közepétől lesz látogatható.
  • Gárdony városrészben az eddig Sport Beach-ként ismert strand elnevezésében visszatér majd’ száz éves gyökereihez, és Sirály Strandként kínál a 21. századnak megfelelő szolgáltatásokat.

A fenti újításokon túl a gárdonyi strandok megújulásának komolyabb fázisa a strandok augusztus végi zárása után kezdődik, amikor is a fizetős strandokon új, impozáns külsejű vizesblokkok, baba-mama szoba és családi mosdók is létesülnek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek