1 évnél régebbi cikk

Rendkívüli közgyűlés: rezsitámogatási program, lakossági LED-csere program, Móri út felújításának kezdése
Rendkívüli közgyűlés: rezsitámogatási program, lakossági LED-csere program, Móri út felújításának kezdése

A becsült érték alatti ajánlatok érkeztek a Móri út felújítására, így remélhetőleg bővíteni lehet majd az első ütem műszaki tartalmát - emelte ki Cser-Palkovics András a rendkívüli közgyűlés kapcsán.

"A rezsitámogatási programot egyhangúlag elfogadta a közgyűlés, ahogyan a LED-csere programot is. A rezsitámogatás rendszerén biztosan kell majd finomhangolni, korrigálni, ahogy beérkeznek az adatok, egyelőre a legfontosabb, hogy elindulhatnak a támogatások. A jövő héten a város honlapján elérhető lesznek a kérelmek benyújtására vonatkozó technikai részletek is" - írta Cser-Palkovics András polgármester a csütörtöki rendkívüli közgyűlést követően közzétett Facebook-posztjában.

A LED-csere programmal kapcsolatban kiemelte, a város megállapodik az ezt végző céggel, amely a regisztrációs időszakot követően várhatóan késő ősszel, télen fogja leszállítani az új LED-es izzókat az ezt igénylőknek. Az önkormányzat a program koordinációjában és lebonyolításában fog tudni segíteni. A jelentkezés és az átvétel részleteiről, helyéről várhatóan szeptemberben tudnak tájékoztatást adni.

Döntött a közgyűlés arról is, hogy elindulhat a Móri út I. ütemének a felújítása, ez a Zichy liget és a Felsővárosi templom közötti szakasz teljes, közművekkel együtt történő felújítását jelenti.

"Mélyen a becsült érték alatti ajánlatok érkeztek, így remélhetőleg bővíteni tudjuk majd az első ütem műszaki tartalmát. Ennek keretében vizsgáljuk a körforgalom kialakításának lehetőségét a Szent Vendel utcánál" - írta a polgármester. 

Borítókép: Simon Erika/ÖKK
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek