1 évnél régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére: Farsangi Kürtőskalács, Fánk és Eszem-Iszom Napok, Bögretúra, Lord koncert és Eltűnt
·Kulthétvége·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Mafab/CTMG
Fehérvári programok a hétvégére: Farsangi Kürtőskalács, Fánk és Eszem-Iszom Napok, Bögretúra, Lord koncert és Eltűnt
·Kulthétvége·Utolsó frissítés: undefined

Február utolsó hétvégéjén is lesz miből válogatni: többek között lazulhattok a Farsangi Kürtöskalács, Fánk és Eszem-Iszom Napokon, kirándulhattok a Bögretúrán, zúzhattok a Lord koncertjén, vagy irány a mozi, ahol az Eltűnt lesz terítéken!

Gasztro: Farsangi Kürtőskalács, Fánk és Eszem-Iszom Napok
Mikor?: Február 24-26., péntek-vasárnap
Hol?: Velence Korzó

A hétvégén a Velence Korzón is lesz lehetőségetek jelmezben mulatozni, ugyanis jön a Farsangi Kürtőskalács, Fánk és Eszem-Iszom Napok, ahol számos meglepetésben lesz részetek: példának okáért, aki beöltözik, megvendégelik egy teára, de lesz óriási télbúcsúztató máglyarakás, tűzzsonglőr-bemutató is. Szóval, ha méltóképpen szeretnétek elbúcsúztatni a telet, akkor ki ne hagyjátok!

Koncert: Lord
Mikor?: Február 24., péntek 19:00
Hol?: Fezen Klub

Fehérvárra látogat a szombathelyi hard rock/heavy metal-együttes, amelyet 1972-ben Vida Ferenc, Sipőcz Ernő, Papp László és Sütő István alapított. Első nagylemezüket (Big City Lights) 1985-ben készítették el Ausztriában Az 1980-as évek végén már Pohl Mihály énekessel tettek szert nagy népszerűségre a magyar rockrajongók között. Ekkor három stúdióalbumot is kiadtak. A Lord ma is aktív, folyamatosan koncerteznek, szombaton a Fezen Klubban tombolhattok népszerű slágereikre.

Mozi: Eltűnt
Mikor?: Február 23-tól
Hol?: Cinema City Alba

Mit tehet egy kamaszlány, ha az anyja nem jön haza dél-amerikai nyaralásából? Azt, amit minden kamasz tenne: ha utána menni nem is tud, a neten kezd keresni. És az legalább olyan izgalmas és veszélyes terep, mint a valóságos élet. Grace az anyja nyomában járva egyre mélyebbre merül a net sötét bugyraiba, és egyre furcsább, meglepőbb és riasztóbb tényekre talál.

Lassacskán el kell fogadnia, hogy körülötte senki sem az, akinek hitte, senki sem azt mondta eddig, ami a valóság, és az anyja sem az a kedves, visszafogott háziasszony, aminek ő gondolta. A net mindent megőriz. És Grace számítógépének képernyőjén sorra lelepleződnek a titkok – míg végül már a lány sem érezheti magát biztonságban…

Sport: Hydro Fehérvár AV19-Innsbruck jégkorong mérkőzés
Mikor?: Február 24., péntek 19:15
Hol?: Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok

Pénteken a tabella harmadik helyén álló Innsbruck látogat az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba. Az innsbruckiak idén a bajnokság leggólerősebb csapatának számítanak, 178 találattal és a meccsenkénti 3.86-os gólátlaggal érkeznek Székesfehérvárra, ahhoz a Hydro Fehérvár AV19-hez, akik jelenleg a liga harmadik legjobban védekező csapatának számít a gólszámokat tekintve. A találkozó – főleg egy esetleges keddi győzelem fényében – akár az alapszakasz hetedik helyéről is dönthet, hiszen a fehérváriak a Linz otthonában zárják majd a szezont február 26-án.

Kirándulás: Bögretúra
Mikor?: Február 25., szombat 10:15
Hol?: Sóstó Vadvédelmi Központ

Február 25-én, szombaton 10:15-től újra Bögretúra indul a Sóstó Vadvédelmi Központból. A felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt izgalmas túra körülbelül 2-2,5 kilométeres. A séta során a Sóstó élővilágát, érdekességeit ismerhetik meg a résztvevők. Fontos, hogy a sétára mindenki vigyen magával bögrét is, mivel a túra után az útvonalon található növényekből készült teákat is megkóstolhatják. A program közel 1,5-2 órás.

A szervezők a túra létszámát 25 főben maximalizálták, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva tudnak megtenni. A túra részvételi díja 2200 forint, azonban 50%-os kedvezményben részesülnek a diákok, a nyugdíjasok, valamint a fogyatékossággal élők és kísérőjük.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek