12 hónapnál régebbi cikk

Szeretnéd előre látni az orvos-esztétikai kezelés végeredményét?
·Egészségszépségápolás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pixabay/Gromovataya
Szeretnéd előre látni az orvos-esztétikai kezelés végeredményét?
·Egészségszépségápolás·Utolsó frissítés: undefined

Miután eldöntöttük, hogy változtatni szeretnénk arcvonásainkon, mert nem vagyunk megelégedve arcformánkkal vagy az egyre mélyebbé váló ráncokat tüntetnénk el, felmerül bennünk a kérdés, hogy vajon hogyan fogunk kinézni egy-egy beavatkozás után.

Végiggondoljuk, hogy megéri-e az idő és az anyagi ráfordítás, és néha bizony elbizonytalanodunk. A legújabb technológia azonban a segítségünkre siet, és megmutatja számunkra, hogy milyen eredmény várható az orvos-esztétikai kezelések után.

Előrejelezhető végeredmény

Az Aesthetica Orvosi Központban többféle arcfiatalító és bőrmegújító kezelést végeznek, így érthető volt az igény egy szépségszimulátor kifejlesztésére, mely a mesterséges intelligencia segítségével képes a klinikán végzett szépészeti beavatkozások eredményét megmutatni. 

Akár botox kezelésre szeretnénk vállalkozni, mert túl soknak találjuk a ráncokat az arcunkon, vagy éppen ajakfeltöltéssel növelnék ajkaink volumenét, előre megtapasztalhatjuk a beavatkozások eredményét. Így könnyen eldönthetjük, hogy mely kezelés lesz számunkra a legideálisabb.

Idealizált kép helyett…

Általában az orvos-esztétikai kezelésekre érkezők fejében él egy kép, hogyan szeretnének kinézni a kezelések után. A legtöbben egy világsztár vagy modell fotójával a kezükben érkeznek a konzultációra, mely alapján elképzelik a változásokat. Sok esetben az idealizált koncepció nem realizálódhat, hiszen az eltérő formák, színek miatt más lesz a végeredmény.

A szépségszimulátor alkalmazása az eredményt jeleníti meg számunkra oly módon, hogy saját fotónkon végzi el a változtatásokat, így könnyebben el tudjuk képzelni a beavatkozások hatását. A teljesen ingyenesen és bárki számára igénybe vehető alkalmazás szinte élethűen adja vissza a jövőbeni látványt.

Hogyan működik?

Bárki könnyen, saját mobiltelefonja segítségével elkezdheti a szimulátor használatát. A felületre belépve készítenünk kell arcunkról egy képet vagy ha már rendelkezünk egy fotóval, akkor feltölthetjük azt a szimulátorba.

A felületen ezután ki tudjuk választani, hogy arcunk mely részén szeretnénk változtatni, sőt a beavatkozások intenzitását is tudjuk módosítani, így látható lesz, hogy a különböző mértékű kezelések milyen hatást gyakorolnak majd külsőnkre.

Összehasonlításként előtte-utána fotók szemléltetik a változásokat. A szimulátorba betöltött fotón eltüntethetjük a szem alatti mély árkokat és felturbózhatjuk ajkaink méretét is. Az alkalmazás segítségével már könnyeben el tudjuk majd képzelni, hogy a sztároknál már látott botox kezelés vagy ajakfeltöltés a saját arcvonásainkhoz mennyire passzol. 

A betöltött fotó elkészítésekor figyeljünk arra, hogy jó megvilágításban készüljön a kép, ne mosolyogjunk, és vegyük le a szemüveget! A mesterséges intelligencia által átalakított külső néhány adat megadása után már láthatóvá is válik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek