Idén már a 33. születésnapját ünnepli a Szárcsa Hotel és Étterem
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szárcsa Hotel
Idén már a 33. születésnapját ünnepli a Szárcsa Hotel és Étterem

Az 1991-ben indult kis családi vállalkozásból mára közel 300 fős éttermet és 45 szobás, kültéri és beltéri wellness részleggel bővített hotelt varázsolt a székesfehérvári Ritter család.

Mind a szálloda mind az étterem egész évben folyamatosan kínál szezonális csomagokat, ünnepekhez kapcsolódó vidám programokat, játékos foglalkozásokat. A Szárcsa már Pünkösdre készül, érdemes ezt a hosszú hétvégét a hotelben tölteni.

A szállodában nincs két egyforma szoba, mindegyik egyedi kialakítású és színvilágú, a nagyobb családok három,- négy,- ötfős, akár két légterű szobákból is választhatnak.

Mini hűtő, a wellnesshez szükséges törölközők, köntösök, frissítő kávé, tea bekészítés teszi még kényelmesebbé az itt töltött napokat. A szállóvendégeket pünkösd szombaton szauna szeánsszal, frissítővel várják, de az étterembe látogató családok sem unatkoznak majd, a gyerekek mindhárom napon ebédidőben tavaszi dekorációt, vagy pünkösdi királyi és királynői koronát készíthetnek vagy kipróbálhatják az új PlayStation szobát.

A szállodában szerelmes pároknak, évfordulót ünneplőknek romantikát kedvelőknek kialakítottak egy jakuzzis szobát, amelyben pezsgővel, romantikus bekészítéssel várják a vendégeket, sőt, egy kényelmes reggelen a szobába kérhető a reggeli.

A beltéri és kültéri wellness-szolgáltatásokat nem csak szállóvendégek vehetik igénybe, szeretettel várják a fehérváriakat és környékbelieket párórás kikapcsolódásra.

A masszázsszoba is megszépült, áprilistól új, okleveles masszőr, - aki gyermekkora óta látássérült - fogadja mind a szállóvendégeket, mind a frissülni, lazítani vágyó helyieket. A wellness egyik különlegessége a romantikus hangulatú, páros pihenőszoba, melyben jakuzzi, kényelmes ágyak, igény szerinti ital, frissítő bekészítés gondoskodnak a meghitt kikapcsolódásról.

Ha nehéz dönteni vagy időpontot választani, esetleg élményt ajándékozna szeretteinek, a szállodai, az éttermi és a wellness szolgáltatásokra is vásárolható ajándékutalvány. A Szárcsa június 6-án ünnepeli 33. születésnapját, ezen a napon egy szelet tortával és egy pohár pezsgővel kedveskednek a vendégeknek, az éttermi árbevétel 33 százalékát pedig a Gerenda Alapítványnak ajánlja fel a cég.

Az év többi napján is érdemes figyelni a 33-as számot a Szárcsa Hotel Facebook- és Instagram-oldalán, mert egész évben kedvezmények, érdekes programok várják az idelátogatókat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek