Kiállítás nyílt a gárdonyis szakkörök munkáiból
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Kiállítás nyílt a gárdonyis szakkörök munkáiból

ASZAKKÖR program keretében nyílt kiállítás a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban pénteken. A tárlaton az intézmény népi bútorfestés és natúrkozmetika tematikájú szakköreinek munkáit láthatják az érdeklődők május 31-ig.

Kézműves mesterségek szakköreinek alkotásaiból nyílt kiállítás a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár aulájában. A kiállítást Futterer Juci szakkörvezető nyitotta meg, majd a Sóstói Dalkör előadását láthatták a vendégek. Futterer Juci a tárlat kapcsán elmondta, a foglalkozások ASZAKKÖR program keretében,a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósultak meg. Úgy fogalmazott, idén a népi bútorfestés és natúrkozmetika tematikájú szakkörcsomagokat választották, amelyek nagyon népszerűek voltak a résztvevők körében.

A vendégek a megnyitó után az alkotások megtekintése mellett megismerhették a szakkörök működését is, amely során különböző színű és illatú fürdőbombákat is készíthettek. ASZAKKÖR kiállítás május 31-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében, a belépés díjtalan.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek