10 hónapnál régebbi cikk

Nézd meg a mentrendet indulás előtt, megint változás van!
·Utazásmenetrend·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Nézd meg a mentrendet indulás előtt, megint változás van!
·Utazásmenetrend·Utolsó frissítés: undefined

A június 17-től június 23-ig tartó, Veszprém – Ajka állomások között végzett munkák miatt vasúti menetrendi változások lépnek érvénybe. Székesfehérvár is érintett.

A MÁV-Start Zrt. tájékoztatása szerint 2023. június 17-én, szombattól június 23-án, péntekig a Veszprém – Ajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 20 számú (Budapest –) Székesfehérvár – Szombathely vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek: Veszprém – Ajka állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szintén módosított menetrend szerint közlekedik a vonatok egy része 2023. június 17-én, szombattól június 23-án, péntekig a 30a számú Budapest-Székesfehérvár vonalon. A pályakarbantartási munkálatok idejére a MÁV-Start Zrt. munkatársai az utazóközönség szíves türelmét és megértését kérik.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, az ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar honlapon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek