10 hónapnál régebbi cikk

Jogosítványszerzés idén nyáron a Perpetuum Mobile Autósiskolánál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/Jan Baborák
Jogosítványszerzés idén nyáron a Perpetuum Mobile Autósiskolánál

Szeretnél idén nyáron jogosítványt? A Perpetuum Mobile Autósiskolánál államilag is támogatott tanfolyam indul, összesen akár 60.000 forintos kedvezménnyel, augusztus 31-ig.

A Perpetuum Mobile Autósiskola 2003-ban kezdte meg működését Székesfehérváron 2 fős oktatói létszámmal. Az évek során a tanulói létszám növekedésével összhangban a létszámuk is gyarapodott azért, hogy hallgatóik minél könnyebben elsajátítsák a közlekedés fortélyait és gördülékenyen szerezhessék meg vezetői engedélyüket.

Irodájuk és tantermük a város szívében, könnyen megközelíthető helyen van, Székesfehérváron, a Budai út elején. Tevékenységük a “B” kategóriás képzésre terjed ki. Hagyományos tantermi képzésen kívül lehetőség van otthonról, távoktatással elsajátítani a tanfolyam elméleti tananyagát (E-learning).

A "B" kategóriás jogosítványhoz most kétféle támogatást kaphatsz: https://www.pm-autosiskola.hu/

  1. Ha a sikeres KRESZ-vizsga napján még nem töltötted be a 20. életévet: 25.000 forintot visszakapsz az elméleti tanfolyam díjából.
  2. Ha a sikeres gyakorlati vizsga napján még nem töltötted be a 30. életévet: 35.000 forintot visszakapsz a gyakorlati tanfolyam díjából.

A két támogatás összevonható, így ha 20 év alatti vagy, akkor 60.000 forint a kedvezmény/támogatás. Mindkét támogatás utólagos, ez azt jelenti, hogy csak a sikeres vizsgák után igényelhető.

További részletekért látogass el a pm-autosiskola.hu oldalra vagy Facebook-oldalukra: https://www.facebook.com/PerpetuumMobileAutosiskola!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek