10 hónapnál régebbi cikk

Eltűnt két gyerek, a rendőrség a fehérváriak segítségére is számít
·Hírekeltűnt·Utolsó frissítés: undefined
Eltűnt két gyerek, a rendőrség a fehérváriak segítségére is számít
·Hírekeltűnt·Utolsó frissítés: undefined

Egy 15 éves lányt és egy 16 éves fiút is keres a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Csendes Angelika a jelenlegi adatok alapján június 13-án reggel székesfehérvári gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A keresett személy körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hosszú hajú, kék szemű. Eltűnésekor farmernadrágot, fehér pólót és edzőcipőt viselt. A felkutatására tett rendőri intézkedések egyelőre nem vezettek eredményre.

A 16 éves fiú, Barkóczi Péter a jelenlegi adatok alapján június 11-én dégi gondozási helyére nem érkezett vissza, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A keresett személy körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a fiatalokat, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek