9 hónapnál régebbi cikk

Székesfehérvári jelenlét Hollywoodban: Jack Ryan
·Filmforgatás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Prime Video
Székesfehérvári jelenlét Hollywoodban: Jack Ryan
·Filmforgatás·Utolsó frissítés: undefined

Néhány napja már elérhető az az amerikai sorozatepizód, melynek egyik jelenetét Székesfehérváron forgatták. A First Field a Jack Ryanben bukkan fel egy rövid időre.

Péntek óta streamelhető a Jack Ryan című kémsorozat legújabb része, melynek egyik jelenetét még tavaly februárban Székesfehérváron forgatták. A Prime sikersorozatának negyedik, egyben befejező évadának harmadik epizódjában lehet kiszúrni 11:52-től a fehérvári amerikaifoci-pályát.

A történet szerint James Greer éppen odaér a fia meccsére egy washingtoni pályára (ez valójában a Takarodó úti First Field), amikor váratlanul felhívja az amerikai elnök, hogy kinevezze a CIA igazgatóhelyettesének.

A másfél évvel ezelőtti forgatás idejére a Fehérvár Enthroners pályáját teljesen lezáratta a sorozatot gyártó Amazon. A rövid jelenetben egyébként a székesfehérvári klub több játékosa is szerepelt.

A népszerű kémsorozatban nem először bukkannak fel magyar helyszínek: az előző és a mostani évad jelentős részét Budapesten forgatták, a mellékszereplők között pedig ismert magyar színészek is vannak.

A Jack Ryan összes évadát a Prime-on lehet megnézni. Íme a negyedik, befejező évad előzetese:

Kapcsolódó
10+1 film, amit Székesfehérváron (is) forgattak

Az, hogy Budapest feltűnik egy-egy filmben, szinte már természetes dolog. Hollywoodi szuperprodukciók sokaságát forgatják a magyar fővárosban, és ezekkel együtt érkezik az amerikai sztárok színe-java is. De néha azért megtesznek további 60 kilométert is, hogy Székesfehérváron és környékén filmezzenek. Volt már erre példa az elmúlt években, ha nem is sok.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek