9 hónapnál régebbi cikk

Egyedi állatos éremtartó, hogy még vidámabb legyen otthonod!
·Életmódkutya·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
steeldecor.hu
Egyedi állatos éremtartó, hogy még vidámabb legyen otthonod!
·Életmódkutya·Utolsó frissítés: undefined

A Hard Dog Race számodra nem ismeretlen fogalom, kedvenced díjait olyan módon jelenítenéd meg, ami személyesebb és különlegesebb? Ez esetben az állatos éremtartó a legjobb választás számodra, amelyre természetesen rozettákat is felhelyezhetsz.

Többet jelent, mint egy klasszikus tartó

Szívmelengető fali dekoráció, amelyen elhelyezheted kutyád elért eredményeit, de nem kizárólag hivatalos versenyben szerzett elismerő medálokkal díszítheted, hanem jó magaviseletéért, szófogadó jelleméért is kiállíthatsz saját elismervényt. A SteelDecor állatos éremtartó kínálatában rengeteg lehetőség közül válogathatsz, de egyedi igények alapján is elkészíttetheted a legütősebb tartót.

Egy dolog közös minden alkotásban, mégpedig az, hogy ezeket a fali dekorációkat minden állatbarát és kutyás versenyt kedvelő imádja. Legnagyobb előnyük, hogy méltó módon emlékezhettek meg a közös versenyről, az együtt megtett útról, négylábú barátod legkülönlegesebb tulajdonságairól. Formába önthető kutyusod, lovad, de bármely házi kedvenced sziluettje is, sőt még a beceneve is helyet kaphat az éremtartón.

Kutyás sportok, amelyekkel színesebbek a mindennapok

Ha te is imádod a kutyás sportokat, jól tudod, hogy bundás barátunkkal együtt futni egészen más élmény, nem beszélve a kutyás akadálypályás futóversenyről, amely örökre mély nyomot hagyhat bennünk. Legyőzve minden akadályt, s végül erősebben, fittebben kikerülve a pályáról, elképesztő érzés. Pláne, hogy végig hű társad kíséretében történik mindez. Miért ne emlékeznél meg erről a jeles eseményről, és örökítenéd meg otthonod falán?

A legjobb mód erre egy személyre szabott éremtartó, erős fémvázas szerkezettel, amely időtálló, és bármilyen stílusú helyiségbe beilleszthető. A megemlékezés mellett kiváló motivációs elem is, amely mindig többre sarkall, s ebből erőt meríthetsz a kutyusoddal való edzések során.

Amennyiben a kutyaagility versenyek eredményeinek szeretnél egy személyesebb helyet, választhatsz speciális agility fali tartót is, például serleggel, állatod sziluettjével, nevével ellátva.

Az erős kötődés és érzelmi kapocs valódi csoda, s ha épp a Rally Obedience sportban volt díjazott barátod, a legjobb opció, ha megleped egy ilyen stílusos kiegészítővel.

Tökéletes ajándékötlet állatkedvelő ismerősödnek

Kifogytál a születésnapi ötletekből, összekötnéd a különlegeset a mutatós dekorációs lehetőséggel? Ez esetben az állatos éremtartó lesz a nyerő megoldás. Kérhetsz egyedi tervezést is, ehhez csupán erősödismerősöd kutyafajtáját, illetve nevét kell ismerned, na és persze az általuk űzött sporttevékenység kapcsán sem árt képben lenni. Máris kész a szívhez szóló ajándék.

A legjobb az egészben, hogy akkor is szuper meglepetés, ha ismerősöd, rokonod, vagy barátod épp egy új otthont avat fel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek