9 hónapnál régebbi cikk

Grammy-díjas együttes a FEZEN mai fellépője
·MultimédiaFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Grammy-díjas együttes a FEZEN mai fellépője
·MultimédiaFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

A Carson Coma koncertjével nyitott az idei FEZEN Fesztivál, ahol most is sztárfellépők tucatját láthatjuk egészen szombatig. Böngésszétek a nyitónapon készült képgalériánkat!

A FEZEN a legfontosabb zenei helyszín Magyarországon szombatig. Többek között a Carson Coma, a Bagossy Brothers Company, a Leander Kills és az AWS nyitotta meg az idei fehérvári zenei fesztivált. Szombatig több mint száz előadó gondoskodik a fergeteges hangulatról; a külföldi és hazai, valamint a rock és a pop zene rajongói is megtalálhatják  a kedvükre való koncerteket. Fellép egyebek mellett a Black Eyed Peas, a Hammerfall és a Helloween, vagy a diszkó egyik örök klasszikusa, a Village People.

A huszonhat éves fesztiválon ma lép fel a világhírű amerikai hiphop- és pop együttes, a Black Eyed Peas. Az amerikai poplegenda Will.i.am és zenekara olyan slágerekkel érkezik Székesfehérvárra, mint a Pump It, Where is the love?, a Boom Boom Pow vagy az I Gotta Feeling. Az együttes közel 25 év alatt bezsebelt 6 Grammy-díjat, túl vannak számtalan koncerten több mint 30 országban, 2011-ben pedig felléphettek a százmilliók által megtekintett Super Bowl félidei showjában is!

A hazai sztárok sem maradnak ki a FEZEN idei kínálatából, itt lesz a Valmar, Azazhriah, Majka és a Wellhello is.

Nézzétek meg a nyitónapon készült képgalériánkat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek