8 hónapnál régebbi cikk

Egykori székesfehérvári játszótársát keresi a közösségi médiában
Fehérvár Médiacentrum fotója
Németh Zoltán
Egykori székesfehérvári játszótársát keresi a közösségi médiában

A hölgy főként a nyári szünidőben volt Székesfehérváron, és a lakótelepi játszótéren töltötték a napokat.

A Szeretem Székesfehérvár csoportban keresi egykori játszótársát egy hölgy. A közzétett posztban így ír: 

"Sziasztok! 
Tudom kicsit reménytelen elképzelésnek tűnik, de Ti mindent is tudtok. A 2000-es évek elején minden évben, volt, hogy többször is, sulis szünetekben a Nagymamám Székesfehérvárra vitt nyaralni. Ha minden igaz, a Rákóczi út / József Attila úton lévő 10 emeletes házak egyikébe. A házak mögötti területen volt/van egy nagy kígyó alakú szobor, amire fel lehetett mászni, és egy játszótér, ahol naphosszakat töltöttem egy kislánnyal és az öccsével.

Ez úgy kb. 3 éves korunktól tizenegynéhány éves korunkig tartott, (most 22-25 év körüliek lehetnek), de egyéb okokból egyszer csak nem mentünk többet. A nevükre nem emlékszem biztosan, ezért nem is írom, de ami fix, hogy legtöbbször csak mi játszottunk együtt, és a testvérpár anyukája a ház alján lévő boltból hozott nekünk mindig instant teát, meg nasit, a kapaszkodós hintán pedig egy fekete baseball sapkás fazon lökött minket meg általában( talán egy apuka lehetett).

Szóval ha csekély eséllyel de valaki magára ismerne, vagy ismer valakit aki ismerheti Őket, egy beszélgetés erejéig szívesen felvenném velük a kapcsolatot, hogy mi történt velük azóta, és megvan - e még a sok eltöltött időnk nyoma a téren? Megköszönöm a segítő szándékú kommenteket, üzeneteket."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek