8 hónapnál régebbi cikk

Pilóta nélküli légijármű üzemeltető, vagyis drónos képzés is indul Fehérváron
·Oktatásegyetem·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik.com
Pilóta nélküli légijármű üzemeltető, vagyis drónos képzés is indul Fehérváron
·Oktatásegyetem·Utolsó frissítés: undefined

Alapdiplomával rendelkezők jelentkezhetnek az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára, ötféle képzésre, köztük a drónosra. A Kodolányi Egyetemen is augusztus végéig várják a szakirányú képzésekre jelentkezőket, a legtöbb szak online is végezhető.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszak Kara öt szakirányú továbbképzést hirdetett meg a következő tanévre. Geoinformatikai, ipari robotizálási, precíziós gazdálkodási, szervezetfejlesztő tréner, vagy pilóta nélküli légijármű üzemeltető,  szakokon tanulhatnak az érdeklődők. Utóbbiról az alábbi videóban kiderül, hogy drónkezelésről szól.

A Kodolányi János Egyetem 30 szakirányú továbbképzési szakkal várja a már diplomás jelentkezőket többek között pedagógia; szociális, családvédelem, mentálhigéna; HR; szakfordító, tolmács és az egyetem történetében először gestalt coach-konzulens és teamcoach területekre. A szakok döntő többsége online, otthonról is elvégezhető, amivel időt és pénzt is lehet spórolni. Pedagógusoknak akár két félév alatt is elvégezhető online – közoktatási vezető és szakvizsga szakképesítést adó – továbbképzések is elérhetőek!

A meghirdetett szakirányú továbbképzésekre mind az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszak Karán, mind pedig a Kodolányi János Egyetemen augusztus 31-ig jelentkezhetnek a diplomások.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek