7 hónapnál régebbi cikk

Fegyveres rablás Várpalotán: Fejér vármegyeiek az elkövetők
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Fegyveres rablás Várpalotán: Fejér vármegyeiek az elkövetők

Egy fegyverrel próbáltak kirabolni egy négyfős társaságot Várpalotán, végül mindhármukat elkapták a rendőrök. A legfiatalabb rabló 15 éves.

Még szombaton délután négy óra körül kaptak bejelentést a rendőrök arról, hogy a várpalotai autóbusz-pályaudvaron egy négyfős társasághoz odalépett három ismeretlen. Egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követeltek tőlük, amit többször is átadtak egymásnak a rablási kísérlet során. A négyfős társaság  tagjai idővel rájöttek, hogy a fegyver valószínűleg nem éles lőfegyver, így egy kicsit el mertek távolodni a fenyegetőző személyektől, ekkor értesítették a rendőrséget, írja a police.hu.

A rendőrök a helyszínen elfogták a 33 és a 15 éves sárkeresztúri elkövetőt, továbbá 27 éves dégi társukat, majd előállították őket a Várpalotai Rendőrkapitányságra. A 33 éves tettesnél megtalálták a fekete színű műanyag sportfegyvert, melyet lefoglaltak. Ezután mindhárom férfit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szállították, ahol őrizetbe vételük mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás ellenük.

A három férfi előállításáról videót is közölt a rendőrség:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek