5 hónapnál régebbi cikk

Kezdődik a Vasvári Gimnázium teljes felújítása
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Kezdődik a Vasvári Gimnázium teljes felújítása

Ülésezett Székesfehérvár képviselőtestülete. A közgyűlésen döntés született Vasvári Gimnázium felújítására kiírt közbeszerzési eljárás indításáról és más fontos fejlesztések is folytatódnak.

Fontos fejlesztések kerültek középpontba a közgyűlésen. A testület döntött a Vasvári Pál Gimnázium felújítására kiírt közbeszerzési eljárás elindításáról, a Csalai Hulladékkezelő telep útfelújítási munkáinak megkezdéséről is. A Pénzügyi Bizottság csütörtökön döntött arról, hogy kezdődhet a Barátság Háza felújítása.

"Elindulhat a Barátság Házának a felújítása a Modern Városok Program keretében kaptunk hozzá pénzügyi forrást a kormányzattól. A közbeszerzést a bizottság érvényesen, eredményesen le tudta zárni. A terület átadását követően megkezdődhet a Barátság Házának a felújítása. Egy másik fejlesztés tekintetében - amire régóta és joggal várnak a fehérváriak - pedig szintén fontos döntés keretében a mai közgyűlésen került sor, hiszen elindítottuk a Vasvári Gimnázium jelenlegi, régi szép épületének felújítására vonatkozó már a kivitelezést tartalmazó közbeszerzési eljárást" - mondta el Cser-Palkovics András polgármester.

A tervek szerint ez a tavasz folyamán lezárulhat ez a folyamat és így a nyáron folytatódhat a fejlesztés és elindulhat a beruházás. Ezzel párhuzamosan pedig tavasszal kiírják az új épület építésére vonatkozó eljárást is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek