4 hónapnál régebbi cikk

Ajándékokkal készültek az Alba játékosai a Befogadlak Baptista Gyermekotthonnak
·Hírekadomány·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook/albakosar
Ajándékokkal készültek az Alba játékosai a Befogadlak Baptista Gyermekotthonnak
·Hírekadomány·Utolsó frissítés: undefined

Szent Miklós ünnepe alkalmából idén is adományozást szervezett az Arcoic-Alba Fehérvár csapata. Az ajándékokat a Befogadlak Baptista Gyermekotthon javára ajánlották fel.

Takács Milán, Jordan Barnett, James Dickey és Siyani Chambers látogattak el szerdán a Befogadlak Baptista Gyermekotthonba, hogy a Mikulással közösen megajándékozzák az ott élő gyerekeket. A csapat támogatói közül PatikaPlusz Gyógyszertárak 100 db gumivitaminnal, a Lakeside Hotel karácsonyi kalácsokkal és az Arconic-Köfém Mills Product Hungary Kft. ajándékcsomagokkal készültek az alkalomra.

Az Arcoic-Alba Fehérvár csapata minden évben segíti a gyerekeket, az idei évben sem volt másképp, gyűjtöttünk a klub és a játékosok is. Idén gyümölcsöket, édességeket, valamint tisztálkodási szerekkel készültünk az itt lakó gyerekeknek - mondta el Horváth Éva, az Arconic-Alba Fehérvár marketing vezetője. Hozzátette, az Arconic-Alba Fehérvár vezetősége és játékosai nagyon fontosnak tartják, hogy segítséget nyújtsanak azoknak a gyerekeknek, akik nem rendelkeznek megfelelő családi háttérrel.

Az intézmény vezetője, Köbli Kitti köszönetét fejezte ki, hogy működésüket minden évben segíti az Alba és támogatói.

Takács Milán az esemény végén a pénteki mérkőzés kapcsán elmondta, az ajándékok átadása után sem állnak meg, hiszen pénteken már a DEAC ellen kell idegenben játszaniuk, akiket nagyon kellemetlen stílusban játszó csapatnak tart, de mindenképpen szeretnék győzelemmel megajándékozni az Alba-szurkolókat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek