4 hónapnál régebbi cikk

Ünnepi futballfesztivál a VOK-ban - négy napon keresztül rúgják a bőrt karácsony és szilveszter között
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ünnepi futballfesztivál a VOK-ban - négy napon keresztül rúgják a bőrt karácsony és szilveszter között

Karácsony és szilveszter között ismét futballünnep várja a Székesfehérváriakat a VOK-ban. A három napos focitorna során számos amatőr, profi és gálamérkőzést tekinthet meg a közönség.

Ismét útjára indul a labda Székesfehérváron a két ünnep között, hogy aztán három teljes napig meg se álljon. Immár 23. alkalommal szervezi meg a Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztivált a Videoton FCF Baráti Kör az önkormányzat támogatásával. Juhász László, az esemény főszervezője kiemelte, hogy a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan ismét számos remek mérkőzést láthatnak a futballszerető sportbarátok a négy napos program során.

"December 27-én lesz egy minimum tizenhat csapatos amatőr kupa, hiszen már ennyien jelentkeztek, azon kell gondolkodnunk esetleg, hogy hogyan tudunk beengedni még több csapatot. 28-án lesz a Videoton Szurkolói Kupa, ahol a fele csapatot az RBD teszi ki, a másik felét pedig másik szurkolói csoportosulások. Emellett az U11-es és a női kupát is megrendezzük" – mondta el Juhász László.

December 29-én a profi kupa csoportmérkőzései következnek a délutáni egyenes ági fordulókkal együtt, egy nappal később pedig az öregfiúk kupameccseivel folytatódik a program, valamint két gálamérkőzés is színesíti a napot, ahol korábbi profi játékosokkal is találkozhat a közönség.

Östör Annamária, egészségügyi, sport- és társadalmi fenntarthatósági tanácsnok a város sport életének szempontjából is kiemelkedő jelentőségűnek nevezte a szervezést, amelyen kísérő eseményként egy különleges programon is részt lehet venni.

"Kísérőprogramnak pedig, hogy a hölgyek is egy fix programot tudjanak maguknak, jógaoktatást fogunk szervezni – árulta Östör Annamária.

A hölgyeknek szóló program mindenki számára elérhető lesz, aki érdeklődik ezen mozgásforma iránt, a futballfesztivál szervezői pedig mindenkit szeretettel várnak december 27-től 30-ig, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton reggel kilenctől egészen este kilenc óráig, a Székesfehérvári VOK csarnokban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek