4 hónapnál régebbi cikk

Karácsonyira díszített Volkswagen Bogár érkezik csütörtökön a Városház térre
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/Honey Fangs
Karácsonyira díszített Volkswagen Bogár érkezik csütörtökön a Városház térre

A kívül fehér, belül piros karácsonyi autót délután négytől estig lehet megnézni a fehérvári belvárosban.

Karácsonyi díszítésű oldtimer Volkswagen Bogár érkezik a Városház térre, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK). A kívül fehér, belül piros, ünnepi fényekkel díszített autót 2023. december 21-én, csütörtökön 16 és 20 óra között láthatjuk.

A gépjármű tulajdonosa, Sáfár Dániel számára az adta az ötletet, hogy több európai nagyvárosban, legutóbb Prágában találkozott karácsonyi díszbe öltöztetett oldtimer autókkal. Ő maga 24 éve minden székesfehérvári karácsonyi vásárban ott volt, a Vasvári Pál Általános Iskola diákjaként pedig többször fel is lépett a téren. Gyerekkora óta készült arra, hogy hozzájárulhasson a varázsaltos adventi Belvároshoz.

A minden alkatrészében eredeti járművel Székesfehérvár városa előtt szeretne tisztelegni Sáfár Dániel. Az autóba be lehet ülni, illetve fotózkodni is lehet majd.

Kapcsolódó
Öt hangulatos karácsonyi sorozat

Ha végre kilépnél az unásig ismételt karácsonyi filmek rutinjából, és valami újat néznél a fa alatt, válassz magadnak egy jó karácsonyi sorozatot. Mély mondanivalót a legritkább esetben keress, ezek az ünnepi sorozatok leginkább a hangulatra és a karácsonyi időszak komikus helyzeteire épülnek. Ettől még jók, sőt akad köztük egy kifejezetten jó is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek