4 hónapnál régebbi cikk

Reggelre kifehéredhet a táj Fehérváron is
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár TV
Reggelre kifehéredhet a táj Fehérváron is

A meteorológiai előrejelzések alapján péntek estétől szombat estig az ország több területén kisebb-nagyobb havazás várható. A Magyar Közút 80 mérnökségén keresztül továbbra is ütemezetten végzi a szükséges síkosságmentesítési munkákat.

A legfrissebb előrejelzések alapján péntekről szombatra virradóra nyugat felől összefüggőbb csapadékzóna érkezik, amelyből a Dunántúli-középhegységben, Budapest tágabb térségében havazás várható. Elsősorban Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében hullhat hó. Szombaton ismét szeles időjárás várható, a 70-80 km/órás széllökésekre a Dunántúli- és az Északi-középhegységben lehet majd számítani.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a következő napokban is 12 órás váltott műszakokban, 0-24 órában végzi a szükséges hóeltakarítási és síkosságmentesítési vagy a viharos időjárási miatti beavatkozásokat.

Az autósoknak érdemes utazás előtt tájékozódni az aktuális út- és látási viszonyokról, forgalmi helyzetről a Magyar Közút Útinform szolgálatának oldalán.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek