3 hónapnál régebbi cikk

Új színházi tér nyílt Fehérváron
·Kultszínház·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Új színházi tér nyílt Fehérváron
·Kultszínház·Utolsó frissítés: undefined

Az Örökség Csoport Caligula helytartója című előadásával nyílt meg a V54 Színház és Kultúrtér a Várkörúton. Januárban további előadások várják az érdeklődőket, a cél, hogy egy több társulat által is használt színházi és kulturális központ alakuljon ki.

Székely János klasszikusa, a Caligula helytartója volt a nagyjából 50 néző befogadására képes kamaraszínházi tér első előadása. Az új kultúrteret létrehozó Örökség Csoport mutatta be a darabot, Somos Ákos rendezésében. Az előadás után megnyitó fogadáson látták vendégül a közönséget, a továbbiakban pedig több előadáson várják a színház és kultúra iránt érdeklődőket. A V54 Színház és Kultúrtér közösségi oldalán találhatók információk a műsorról és a jegyvásárlási lehetőségekről. Az Örökség Csoport mellett a Prospero Színkör és a Teleki Diákszínpad előadásait is láthatja, aki jegyet vesz a Várkörút 54 szám alatt található új kamaraszínházba.

Képgalériánk a megnyitó előadáson készült.

Az Örökség Csoport január 8-án, hétfőn és január 29-én, hétfőn Schwechtje Mihály: Az örökség, január 9-én, kedden Székely János: Caligula helytartója című darabot viszi színre. Január 15-én Tasnádi István: Cyber Cyrano című darabját mutatja be a Teleki Diákszínpad. Január 20-án, szombaton a Prospero Színkör előadásában látható Czeller Péter: Tabbouleh, majd január 26-án, pénteken Bognár Beatrix: Dr. Jekyll és Mr. Hyde című drámája.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek