2 hónapnál régebbi cikk

Már átvehetők a LED-izzók Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Már átvehetők a LED-izzók Fehérváron

Hétfőn reggel kezdték osztani azokat a korszerű izzókat, melyekre a LED-csereprogram keretében pályázhattak a lakók. Csütörtök estig közel 500 pályázó veheti át személyre szabottan összeállított csomagját a Városgondnokság központi épületében. 

Gondosan, az egyéni igényeknek megfelelően összeállított csomagokat osztanak a Városgondnokságon. Hétfő reggeltől tudják átvenni a LED-csereprogram pályázói azokat a korszerű, energiatakarékos izzókat, melyekre tavaly ősszel lehetett pályázni az országos program keretében.

Róth Péter alpolgármester az fmc.hu-nak elmondta: ezúttal közel 500 fehérvári család élt a lehetőséggel a második alkalommal meghirdetett program keretében.

A pályázathoz becsatolt villanyszámla nagyban meghatározta, hogy mennyi égőt kaphat 1-1 pályázó, de a legtöbb csomagban akár több tucat is gazdára vár.

"Megkaptuk a névsort, a listát, hogy kik azok, akik Székesfehérvárt jelölték meg átvevő helyként. A múlt héten megérkeztek a LED-égők, ezekből mindenkinek az átvételi elismervény alapján egy egyedi csomagot állítottunk össze. Ezeket önkormányzati választókörzetenkénti bontásban tudják átvenni a Városgondnokságon, a Szent Vendel u. 17/A szám alatt”  - tájékoztatott Aradi-Huba Orsolya, a Városgondnokság pályázati referense.

A fehérváriak örülnek a lehetőségnek, hiszen a modern izzóknak köszönhetően spórolni tudnak a villanyszámlán. Az LED-égők átvételére február 22-e csütörtökig lesz lehetőség minden nap reggel 8 és este 6 óra között.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek