1 hónapnál régebbi cikk

Az oltár felé vették az irányt: fehérvári jegyespár enged bepillantást életük egyik legszebb időszakába
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szász Klaudia
Az oltár felé vették az irányt: fehérvári jegyespár enged bepillantást életük egyik legszebb időszakába

A visszaszámlálás elindult, néhány hónap múlva egybekelnek, stabilitásuk titkába is beavattak minket. Egy fehérvári jegyespár enged bepillantást életük egyik legszebb időszakába, a házasságkötésre való készülődésbe.

Az igenek útja felé vették az irányt, két évvel ezelőtt jegyezték el egymást. A fehérvári jegyespár, Cinti és Marci varázslatos és vicces pillanatokat osztott meg a nézőkkel kedden A menyasszony barátnője című magazinműsor harmadik adásában.

Harkányi Cintia és Druzsin Márton hét éve alkotnak egy párt, nagy izgalommal készülnek a nagy napra.

Izgalmas időszakába pillanthatunk tehát bele annak a fehérvári jegyespárnak, akiknek kapcsolata az elmúlt hét év alatt sem gyengült meg, éppen ellenkezőleg! A fiatal pár jóvoltából a nézők megismerhetik a pár életútját, kapcsolatuk stabilitásának titkát. S mivel szerelmük, ragaszkodásuk töretlen, ezért meghozták életük egyik legszebb és legkomolyabb döntését: nyáron egybekelnek! A fiatal pár őszintén mesél megismerkedésükről, arról, mennyire figyelnek egymásra, és mit szeretnek egymásban. 

A nagy nap megtervezésében Kovács Kata ceremóniamester segít nekik, akivel hónapok óta, folyamatos kapcsolattartás mellett szervezik közös életük fontos pillanatát.

A magazinműsor adásai visszanézhetők a Fehérvár televízió YouTube-csatornáján, de hétről hétre nyomon követhetők itt az fmc.hu oldalon, és a Fehérvár Hetilapban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek