25 méter magasban kerültek az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdázói
Fehérvár Médiacentrum fotója
Ferenczy-Nagy Levente Ákos
25 méter magasban kerültek az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdázói

Az Alba Fehérvár csapatát fogadták a tűzoltóságon. A családias hangulatú rendezvényen a játékosok kipróbálhatták a tűzoltóság járműveit, eszközeit, valamint képességeik tesztelésére is volt lehetőség.

Próbariasztással indult szerdán a Kosarasok a Kosárban program, melynek következtében 4 szirénázó tűzoltóautó kereszttüzébe csöppentek. De Sallai László kirendeltségvezető megnyugtatott mindenkit, aggodalomra semmi ok, nem történt valós riasztás, az egyenruhások az Alba Fehérvár tiszteletére vonultak fel, és egy ajándék Alba-logóval ellátott tűzoltó sisakot is készítettek a csapat számára erre az alkalomra.

De természetesen városunk csapatának kosarasai is készültek kisebb meglepetéssel, a dedikált mezt Vojvoda Dávid adott át a tűzoltóknak. A csapatkapitány szerint a tűzoltók áldozatos munkájáért mindannyian hálásak lehetünk és az, hogy betekintést nyerhettek a tűzoltók mindennapjaiba, az egész csapat számára élményt jelentett.

"Nyilván, mint ahogy az egész ország, vagy az egész emberiség, mi is elismerjük a tűzoltók munkáját, tényleg egy iszonyúan veszélyes szakma, rengeteg életet mentenek meg. A megnyitón elmondták, hogy ők büszkék ránk, valószínűleg mi még büszkébbek vagyunk rájuk, arra amit nap mint nap véghez visznek, úgyhogy tényleg nagy örömmel jöttünk el" - mondta el Vojvoda Dávid.

A kosarasok legbátrabbjai felemelkedtek a kosárral létrával 25 méter magasba emelkedhettek, kipróbálhatták a Komondor RDO 4336 típusú járművet, valamint képességeiket is tesztelhették egy füst folyosón nehezített látási viszonyok között.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek