Hogyan tegyük biztonságosabbá az otthonunkat?
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/geralt
Hogyan tegyük biztonságosabbá az otthonunkat?

Az otthon az a hely, amelyet a szeretetteljes légkörrel kapcsolunk össze, ahol valóban magunk lehetünk. Ám a béke nem lehetne teljes, ha mindemellett nem éreznénk biztonságban is magunkat.

Mitől lesz biztonságos az otthonunk?

Ez egy olyan kérdés, amelyet több oldalról is meg lehet közelíteni. Hiszen fontos például, hogy balesetmentes legyen, de emellett az is, hogy a szeretteinket és az értékeinket, a nekünk kedves tárgyakat és az emlékeinket őrző dolgokat is biztonságban tudhassuk benne. Utóbbihoz vegyük igénybe valamelyik riasztórendszert a DEFLOC kínálatából!

Ezek ugyanis képesek védettebbé tenni a lakásunkat vagy házunkat. Önmagában már az a tény, hogy felszereltük vele az ingatlant, a betörők nagy része számára visszatartó erőt jelent. Főleg, ha kiegészítjük még olyan biztonságtechnikai elemekkel, mint a kamerarendszer, a megfelelő világítástechnika vagy a távolról is kezelhető kaputelefon.

De vajon hogyan válasszunk riasztórendszert? Bemutatjuk egy konkrét márkán keresztül, hogy milyen szempontokat érdemes mérlegelni.

Megbízhatóság és kiváló ár-érték arány

A PARADOX riasztórendszereket mindkét tulajdonság jellemzi, ezért kitűnő választásnak bizonyulnak. Maga a cég az egyik legnagyobbnak számít, mára már hosszú múltra tekinthet vissza, így a szakmai tapasztalat sem hiányzik, de emellett innováció terén is az élen járnak. Ez a világszerte ismert és keresett márka számunkra is jó döntésnek bizonyulhat. Ezek olyan vonások, amelyeket elvárhatunk egy minőségi riasztórendszer gyártójától.

A megbízhatóság ugyanakkor nem kizárólag ezt jelenti, hiszen magának a rendszernek is annak kell lennie. Ezt a MABISZ és CE minősítések tudják garantálni számunkra, ezért ehhez feltétlenül ragaszkodjunk, amikor riasztórendszert tervezünk vásárolni. A PARADOX e tekintetben is megfelel az elvárásainknak.

A kedvező árak ebben az esetben professzionális minőséggel párosulnak, nem véletlen, hogy bankoknak és luxusingatlanoknak a védelmére is gyakran a PARADOX riasztókat választják.

Mire érdemes még figyelni?

A távfelügyelettel való összekapcsolás melegen ajánlott, ha azt szeretnénk, hogy ne csak a szomszédok figyelmét keltse fel egy esetleges próbálkozás, hanem azonnal konkrét lépések is történjenek ez ügyben. A PARADOX riasztórendszereknek van kommunikátor kimenetük, amely egyszerűen megvalósíthatóvá teszi ezt.

Szintén pozitívum a könnyű kezelhetőség, valamint a távirányítás, ahogy az is előny, hogy választhatunk vezeték nélküli érzékelőkkel működő szisztémát, így pillanatok alatt telepíthető. Azok is nyugodtan választhatják, akik kis kedvencekkel élnek együtt, hiszen kifejezetten erre a helyzetre tervezett érzékelőket is beszerezhetünk, amelyek révén a kutya vagy cica is nyugodtan a lakásban lehet, attól még a rendszer élesíthető.

Ha egy jól működő riasztórendszerre és egy biztonságos otthonra vágyunk, döntsünk nyugodtan a PARADOX termékcsalád mellett, nem fogunk csalódni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek