Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 07. 02., 10:52
Sport,úszásOlyan erős egy csapat, amilyen erős a leggyengébb embereNem tagadom, a fenti idézet a kedvencem azon mondások közül, melyeket a számomra leghitelesebb sportemberek szájából hallottam. Molnár Andrea testnevelő, az Orka SE szinkronúszó edzője egyike ennek a szűk körnek. 15 éve oktatja ezt a gyönyörű sportot a királyok városában, nyugodtan mondhatjuk, oszta...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 29., 11:15
Sport,úszásBalaton, Velencei-tó, Duna, Tisza: indul az átúszások időszakaNem lehet kérdés, ha valamilyen különleges földrajzi képződmény van a közelünkben, mi, magyarok biztosan körbefutjuk és -kerékpározzuk, felmászunk rá, vagy jelen esetben átússzuk. Itt a nyár, jön a tó- és folyóátúszások időszaka. Nézzük, hol vegyíthetjük a hűsítő habok élvezetét egy kis versennyel!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 26., 13:16
Sport,fociKis klub, nagy szívvel - Bemutatjuk a Vidi máltai EL-ellenfelétA héten beindul a nagyüzem az európai kupákban, a selejtezők első körével megkezdődik a nagy menetelés a magyar csapatok számára is. A Vidire az Európa Ligában máltai rivális vár, ismerkedjünk meg a Balzan FC-vel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 25., 14:52
Sport,Gyulai MemorialJön a kenyai szélvészHa valaki a világ nyolc legjobb 800 méteren futott időeredményéből hatot is magáénak tudhat, nem túlzás azt mondani, ő versenyszámának valaha volt legnagyobb sztárja. David Rudishát, a 800 méteres síkfutás határozottan megkoronázott egyeduralkodóját újra Fehérváron csodálhatjuk majd a Gyulai Memoria...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 19., 18:07
Sport,kosárlabdaAranymondatok az Alba Fehérvár ötödik aranyérme utánEgy sokáig emlékezetes, ötmeccsesre nyúlt bajnoki döntő végén ünnepelhette ötödik aranyérmét az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Nézzük, milyen érzések, gondolatok fogalmazódtak meg a főszereplők, az Alba játékosainak fejében az ünneplés pillanataiban.
2017. 06. 19., 17:03Sport,fociMáltai ellenfelet kapott a Videoton az Európa LigábanA Balzan FC ellen játszik a Videoton az Európa Liga selejtezőjében. A hétfő kora délutáni sorsoláson az is eldőlt, hogy a fehérvári csapat hazai pályán kezdi a párharcot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 17., 14:00
Sport,futásSérülten is az ország leggyorsabb embere lett a fehérvári Szabó DaniKiválóan szerepeltek a fehérvári országos bajnokságon az ARAK atlétái. A legeredményesebb hazai versenyzőnek Szabó Dániel bizonyult, a fiatal sprinter 100 méteren arany-, 200 méteren pedig ezüstérmes lett, ráadásul tagja volt az aranyérmet nyerő 4x100-as váltónak. Mindezt úgy, hogy egy nappal az OB ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 14., 19:22
Sport,fociAndorra a magyar foci új Waterlooja – listáztuk a nagy égéseketEgy esztendeje még az Európa-bajnoki menetelés eufóriájában ünnepelte az ország a magyar labdarúgó válogatottat, ma pedig már a lelkes amatőr andorraiaktól elszenvedett vereség keseríti meg a hazai szurkolók hangulatát. Pedig nem ez volt az első eset, hogy arcpirító eredmény csúszott a nemzeti tizen...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 12., 17:12
Sport,kosárlabdaA mesteredző Alba-sikert várKét mérkőzés után 1-1-re áll az Alba Fehérvár-Puebla+ és a Falco KC párharca a férfi kosárlabda bajnokság döntőjében. Farkas Sándor, az Albával három aranyat nyert mesteredző szerint a fehérváriak egy szombathelyi játékos hatástalanításával meglékelhetik a szombathelyiek hajóját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 09., 18:59
Sport,találmánySemmi sem marad az adidas ellen nyert 60 millióból – interjú Oroszi László feltalálóvalBár úgy számol, hogy semmije sem marad a múlt héten az adidas elleni perben neki megítélt 60 millió forintból, Oroszi László egyáltalán nincs elkeseredve. A váli feltaláló új találmánya már elkészült, le is védette és üzleti partnert keres a megvalósításhoz. Exkluzív videós nagyinterjú.
2017. 06. 09., 11:18SportA fiúk fociznak, a férfiak meg bokszolnak – profi ökölvívók a CutlerbenIdén az amatőr mezőnyben, de jövőre már a profik között indul Kiliti Tamás. A Cutler Fehérvár edzőterme ugyanis a hobbiökölvívók edzései mellett tökéletesen alkalmas akár egy profi bokszoló felkészítésére is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 06. 08., 10:54
Sport,futásFehérvári sprintpárbaj: Powell és Gatlin Simbine ellenAmikor meghallottam, el sem akartam hinni. A nyár egyik, ha nem a legnagyobb fehérvári sportkülönlegessége lesz a Gyulai Memorial 100 méteres száma, ahol Usain Bolt két legnagyobb riválisa, Justin Gatlin és Asafa Powell mellett a legújabb sztár, Akani Simbine kápráztathat el minket – ha szerencsénk ...
2017. 06. 03., 20:17SportKiegészítő sportnak is ideális a bokszHa nem akarsz mindenáron az új Vitalij Klicsko lenni, akkor is érdemes egy kis időd szánnod a bokszra. Ideális kiegészítő sport lehet az edzőterem után, hogy nyújts egy kicsit. Aztán ki tudja, lehet, hogy komolyabban is megtetszik a sportág.
2017. 06. 03., 12:36Sport,futásTESZ Futás: Hasznos infók hétfőre, változnak a helyi járatok útvonalaiAz elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy tömegeket mozgat majd meg Fehérváron a június 5-én megrendezendő Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért (TESZ) Futóverseny. Cikkünkben néhány hasznos infót gyűjtöttünk össze – nem csak futóknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 05. 31., 12:28
Sport,fociA szerb bajnok edzője válthatja Berget a Videoton kispadjánMarko Nikolics lehet a Videoton új vezetőedzője. A csapatnál egyelőre jövő nyárig élő szerződése van a norvég Henning Bergnek, akinek helyzetét megingathatta a múlt szombaton a Budapest Honvéd ellen elveszített bajnoki döntő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 05. 31., 10:59
Sport,fociReal vs. Juve: Jön az év meccse!Amikor azt mondom, hogy szombat este a fél világ Cardiffra figyel, akkor valószínűleg lefelé kerekítem a Bajnokok Ligája döntőjét így vagy úgy nyomon követők számát. A Real a Juventus ellen, CR7 Buffon ellen, a királyiak az Öreg Hölgy ellen készülnek – jön az év csatája.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 05. 29., 14:44
Sport,fociSovány vigasz: Lazovics az MVPA Videoton számára túl magas volt a léc a bajnoki döntőnek is beillő meccsen, a Honvéd elleni 1:0 arányú vereség az oly fájó ezüstérmet hozta a fehérvári klubnak. Sovány vigasz, hogy a bajnokság legjobb játékosát a Vidi adta, bár az utolsó forduló magánszáma vélhetően nem szerzett újabb híveket Dan...
2017. 05. 27., 10:09SportVállban erős: a leghatásosabb vállizom-gyakorlatokPopeye az egyetlen kigyúrt fickó, akinek jól áll, hogy izmos a karja, de nincs semmi válla. Ha minden vágyad az, hogy pont úgy nézz ki, mint a klasszikus rajzfilmfigura, ne nézd meg a lenti videót. Amennyiben azonban kisportolt vállakat szeretnél, ne hagyd abba az olvasást!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 05. 26., 17:13
Sport,fociNyitva van az aranykapuÉs hogy ki bújik be rajta? A kérdésre szombaton választ kapunk! Az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójában klasszikus bajnoki döntőt rendeznek, a Honvéd - Videoton összecsapáson a felek maguk között rendezhetik le az aranyérem sorsát. Nehezebb helyzetben a Vidi van, mindenképpen nyernie kell, a fővár...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 05. 23., 13:50
Sport,fociVolt egyszer egy döntőMájus 24-én a solnai Friends Arena felé fordul a világfutball figyelme: a holland Ajax és az angol Manchester United itt vívja majd az Európa-liga idei döntőjét. A sorozat jogelődje, az UEFA-kupa 32 esztendeje egy magyar csapat sikereitől volt hangos, a Vidi a Real Madrid bajszát megráncigálva lett ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 05. 22., 17:59
Sport,kézilabda12 éve nyert EHF-kupát a CornexiNapra pontosan 12 esztendeje, 2005. május 22-én játszották a fehérvári kézilabda történetének legemlékezetesebb mérkőzését. Az EHF-kupa döntőjének visszavágóján a Cornexi Alcoa-HSB Holding hatgólos hátrányt ledolgozva nyerte meg a női kézilabdázók harmadik számú európai kupasorozatát a Győri Audi ET...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!