3 évnél régebbi cikk

Ilyen volt 2020 az fmc.hu-n: április
Ilyen volt 2020 az fmc.hu-n: április

Mindent belepő porfelhő, Maroshegyen poroszkáló vaddisznó - minden, csak szokványos nem volt a 2020 áprilisa. Így láttuk mi az fmc.hu-n!

Április 3., péntek
A székesfehérvári tűzoltók szív alakban állva énekelték együtt az országgal: én ott leszek!

A székesfehérvári tűzoltók is csatlakoztak a Kiállás Pillanatához, és szív alakban felállva énekelték a laktanya udvarán a Halott Pénz együttessel élőben az “Amikor feladnád” című dalt. Megható pillanatok voltak!

Április 5., vasárnap
Játék: megtalálod a félénk fiúcskát a lányok között?

Agytorna sem maradhatott el áprilisban, ha már mozogni csak korlátozottan tudtunk. Ti megtaláljátok az egyetlen fiút a lányok ölelő karjaiban? 

Április 8., szerda
A fehérvári Orsovai Reni is megkapta a magáét az Irigy Hónaljmirigytől

Koronavírus ide, kijárási tilalom oda, a humor azért a legnehezebb pillanatokban is velünk volt: Rácz Gergő és a székesfehérvári Orsovai Reni közös száma, a Mostantól nemcsak megnyerte meg a 2020-as A Dalt, de az Irigy Hónaljmirigyet is megihlette.

Április 11., szombat
Leváltották a fehérvári kórház igazgatóját

Április 11-én tette közzé az EMMI, hogy április 9-én leadta hivatalát a Fejér Megyei Szent György Kórház igazgatója, Csernavölgyi István.

Április 13., hétfő
Lélegzetelállító felvételeken az óriási porfelhő, ami belepte Fehérvárt

A rendhagyó húsvéthoz, rendhagyó locsolkodás is dukált: húsvéthétfőn zivatar söpört át a városon, amely nem mindennapi porfelhőt is tolt maga előtt.

Április 21., kedd
Nyilvánosságra hozta az IKEA a svéd húsgolyó receptjét

A kijárási korlátozások miatt úgy döntött az IKEA áprilisban, hogy nyilvánosságra hozza az áruházak éttermében kapható svéd húsgolyó receptjét. Most már néhány óra alatt, hat egyszerű lépésben bárki elkészítheti a lakberendezési óriás egyik legnépszerűbb termékét.

Április 25., szombat
Semmi különös, csak egy vaddisznó sasszézott át az úton a maroshegyi éjszakában

Miközben az emberek többsége a szabadba vágyott, a vadállatok körbenéztek a korábbiakhoz képest jóval nyugalmasabb városban. Maroshegyen a Meggyesi utcában például egy vaddisznó csoszogott át az úton az egyik éjszaka, persze előtte illedelmesen megvárta, míg átengedik.

Április 29.,
Orbán Viktor: vidéken vége a kijárási korlátozásnak

Április utolsó előtti napján jelentette be a Magyarország miniszterelnöke, hogy vidéken feloldják a kijárási korlátozást, és új védelmi rendelkezések lépnek érvénybe.

Borítókép: Kovács V. Orsolya
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek