18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
2 évnél régebbi cikk

Ütötte-verte a nőt, mert válni akart - most a férfi letartóztatását indítványozta a fehérvári ügyészség
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined
Ütötte-verte a nőt, mert válni akart - most a férfi letartóztatását indítványozta a fehérvári ügyészség
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined

A nyomozás szerint a férfi nem tudta elfogadni, hogy felesége válni akar. A nő távolléte alatt bejutott a házába, és a hazaérkező sértett nyakát megragadta, megfenyegette, hogy megöli. Ütötte-verte a nőt, amit akkor hagyott abba, amikor gyerekük hazaért.

Minősített személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt indítványozta a Székesfehérvári Járási Ügyészség  annak a férfinak a letartóztatását, aki bántalmazta házastársát, mert fel akart bontani házasságukat.

Az ügyészég közleménye szerint a nyomozás adati alapján az derült ki, hogy a férfi nem tudta elfogadni, hogy felesége válni akar. A nő távolléte alatt bejutott a házába, és a hazaérkező sértett nyakát megragadta, megfenyegette, hogy megöli. Ezt követően brutálisan a hajánál fogva földre rántotta a férfi a nőt, majd kezeit megbilincselte, és arcát többször ököllel megütötte. A nő próbált segítségért kiabálni, de a férfi a nő száját befogta, majd mellkasára térdelt, és egy párnát fogott az arca elé. Csak akkor hagyta abba a nő bántalmazását, amikor megérkezett a gyermekük, majd a feleségét kórházba szállította.

A nő a bántalmazás következtében több zúzódásos sérülést és nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

"Az ügyészség bűnismétlés veszélyére, valamint arra hivatkozással indítványozta a férfi
letartóztatását, hogy fennáll a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a sértett
befolyásolásával a bizonyítást megnehezítené. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvány szerint egy hónapra elrendelte a kényszerintézkedést" - olvasható a közleményben. 

A döntést az érintettek tudomásul vették.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók