Új telephelyet nyitott a Daniella Villamosság a Szent Flórián körúton
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Új telephelyet nyitott a Daniella Villamosság a Szent Flórián körúton

Új telephelyet avatott fel szerdán a Daniella Villamosság a Szent Flórián körúton. Magyaroroszág egyik legmghatározóbb villamossági kis és nagykereskedelme új szaküzletével 5 munkahelyet teremt a városban.

Második telephelyét nyitotta meg városunkban a Daniella Villamosság. A 30 éves tapasztalatot a háta mögött tudó, magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalat egy évtizeddel ezelőtt érkezett Székesfehérvárra. Akkor a Tobak utcában nyitotta meg első üzletét, amely olyan eredményes volt a vállalat számára, hogy mindenképp szerettek volna tovább terjeszkedni a városban.

"10 évvel ezelőtt nyitottuk meg az első telephelyünket Fehérváron, és az elsők között volt ez a telephely, ami átlépte az egymilliárdos forgalmat. Ez egy nagy visszaigazolása volt a régiónak és a városnak, ezért úgy gondoljuk, eljött az ideje, hogy egy újabb szintre lépjünk" - mondta el Hadnagy Ernő, a vállalat ügyvezető igazgatója.

A cég újonnan nyílt második szaküzlete a Szent Flórián körúton kapott helyet. A négy hónap alatt kialakított telephely az általános villanyszerelési termékek kereskedelme mellett tanácsadói, mérnöki, tervezési és automatizálási feladatokra is felkészült.

"Fontos, hogy mind a vállalkozások, mind a szolgáltatások növekedni tudjanak. A Daniella már 10 éve itt van egy üzlettel Székesfehérváron - akkor ez megelőlegezett bizalom volt-, most pedig ennek az egy évtizednek a tudása ott volt akkor. amikor a cég úgy döntött, hogy nyit egy második üzletet" - hangsúlyozta a megnyitó ünnepségen Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

A városvezető hozzátette, sok vásárlót kíván az új szaküzletnek, hiszen ha a szolgáltatást a környékben élők igénybe veszik, az egyet jelent azzal, hogy a régióban sok építkezés és ingatlan fejlesztés történik, vagyis a helyi gazdaság is növekszik.

A Fehérvár TV összeállítása az átadóról:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek