1 évnél régebbi cikk

Ezek lennének a legszebb szállások a Velencei-tó közelében?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pexels/Pixabay
Ezek lennének a legszebb szállások a Velencei-tó közelében?

A nyári hőség sokakat hívogat arra, hogy egy strand mellett töltse el az időt. A lubickolásra, a napozásra, egy jó sajtos-tejfölös lángosra, és egy jó hideg pohár sörre ki az, aki olykor nem mondana igent?! Abban az esetben, ha valaki belföldön és mindenképpen vízpart mellett szeretne nyaralni, annak ne csak a Balaton jusson eszébe! A Velencei-tó kis hazánk harmadik legnagyobb természetes tava, és hasonlóan jó programokat, kikapcsolódási lehetőségeket kínál, mint a Magyar Tenger. Nézzük meg tehát most egy kicsit jobban, miért éri meg ellátogatni a nyáron a Velencei-tóhoz.

Több strand és szabadstrand közül is ki lehet választani azt, ami az elképzeléseinknek és természetesen a pénztárcánknak is megfelel. Ha már a vízpart mellett szeretnénk hűsölni, mindenképpen adjunk esélyt valamelyik vízi tevékenységnek, hiszen a Crosswater kipróbálására, valamint kajak-, SUP-, szörf- és kenubérlés is lehetőség van. Amennyiben nem csak fürdőzéssel szeretné elütni valaki az időt, érdemes ellátogatni Agárdon a H2O Akváriumházba, Pákozdon a Pákozdi Pagony Vadaspark és Arborétumba, Gárdonyba pedig a ChocoRino Kézműves Csokoládé Műhelybe. Nem elég azonban meghatározni az utazásunk célpontjának a Velencei-tavat, és informálódni a lehetséges programokról! Azon is nagyon sok múlik majd az üdülés végeredményét illetően, hogy milyen szállást foglalunk magunknak.

Manapság már egy belföldi utazás esetében is mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni, így érthető az, ha valaki spórolni szeretne. Nem feltétlen csak a szállodák között kell szétnézni akkor, ha a nyaralásunkra keresünk szállást, hiszen az apartmanok is remek választások lehetnek! Egy apartman bérlése jóval olcsóbban jön ki, mintha egy szállodában foglalnánk szobát, pláne akkor, ha a nagyobb családdal, esetleg baráti körrel kelünk útra! Igaz, hogy az étkezés tekintetében magunkra leszünk utalva, ám a Velencei-tó környékén több remek étterem van, és egy apartmanban arra is lehetőség adódik, hogy remek bogrács, vagy grill partikat tartsunk!

Ráadásul gyönyörű apartman szállások közül lehet válogatni a Velencei-tó közelében. A linken elérhető szálláskereső oldalon csak néhány adatot kell megadni, és már láthatjuk is, hogy az utazásunk ideje alatt hol találhatunk és milyen arán szabad apartmanokat. Be lehet állítani itt azt is, hogy milyen fizetési móddal szeretnénk élni, vagy milyen extra elvárásaink lennének az apartmannal kapcsolatban, és ezek után már tényleg csak azokból a szállásokból kell választanunk, amik megfelelnek minden szempontból az igényeinknek. Így azért könnyebb, igaz? Foglalj minél előbb szállást a családnak, hiszen a Velencei-tó egy kimondottan népszerű utazási célpontnak számít a magyarok és a külföldről érkező turisták körében is. A SzállásKérés online szálláskereső oldalán egész biztos gyorsan és könnyen rá fogsz bukkanni a Velencei- tó legszebb szállásaira!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek