Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 26., 13:12
HírekSzalmonellafertőzés vagy technikai okok miatt zárták be a Nagymama konyháját?A Gőzmalom utcai Nagymama konyhája technikai okok miatt zárva tart. Egy felháborodott vásárló Facebook-posztja szerint azonban az ÁNTSZ rendelte el a zárvatartást, miután egy vásárló szalmonellagyanú miatt kórházba került.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 26., 11:11
Hírek,vásárlásSzeptember 19-én nyit a megújult Tini ABCA Budai úton, a Halesz sarkával szemben van egy szép kis épület, amely évekig gazdátlanul kallódott az arra járó buszok és autók forgatagában. A Tini ABC leginkább a hatalmas kólás cégtáblájáról és a nyolcvanas­-kilencvenes évek – ma már szépítve úgy mondjuk: retró – stílusában ragadt külleméről ism...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 26., 02:50
Hírek,időjárásEz a nyár nem ért véget augusztus 20-án - Fürdőzős időjárás lesz a hétvégénElérkezett az idei nyár utolsó hétvégéje. Az időjárás mintha nem is akarna erről tudomást venni, hiszen olyan színvonalon hozza magát a nyár a következő napokban, hogy az simán elmehetne egy júliusi időszaknak is. Semmi zavaró tényező nem várható, de figyeljetek a még mindig magas UV-sugárzásra, fők...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 25., 23:09
HírekKazahsztán lesz a magyar válogatott ellenfele a fehérvári kispályás foci-Eb nyolcaddöntőjébenKazahsztán lesz a magyar csapat ellenfele a székesfehérvári kispályás-Eb nyolcaddöntőjében, miután 3:1-re legyőzte Montenegrót és megnyerte a G-csoportot. A legjobb nyolc közé jutásért pénteken 16 órától játszik egymás ellen a két csapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 25., 11:07
Hírek,EMF Euro 2016Magyarország kikapott, de ott lesz a nyolcaddöntőben a kispályás foci Eb-nA magyar válogatott szerdán vereséget szenvedett Szerbiától, ennek ellenére csoportmásodikként továbbjutott és ott lesz a pénteki nyolcaddöntőben a székesfehérvári kispályás foci-Eb-n. Szlovénia magabiztosan verte a törököket, így ők végeztek az A-csoport első helyén. A németek 14 gólt lőttek Luxemb...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 25., 02:12
Hírek,időjárásSe felhő, se szél, se eső: marad a nyár és tovább melegszik az időSzerencsére semmilyen negatív változás sincsen az időjárás előrejelzésben, azaz marad a következő napokban is a nyáriasan meleg, sok napsütéssel tarkított idő, természetesen csapadék nélkül. Nyugodt, kellemes az idő. Lehet napközben, sőt még este is piknikelni, sütögetni. Így tettünk tegnap estefele...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 24., 20:48
Sport,olimpiaOlimpikonjaink hazatértek, Sebestyén Dalma pedig dobogósLegalábbis a korábban meghirdetett szavazásunk szerint, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik női olimpikonunk a közönség kedvence.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,öttusa"D. Józsi" a Demeter család és az öttusa első Európa-bajnokaAz elsők között is elsőnek lenni a világon nem akármilyen kiváltság. A Volán öttusa ikonja, Demeter József is a kiváltságosok közé tartozik, mivel ő a sportág első Európa-bajnoka. A népszerű "D. Józsi" a helyi sportlegendákat felvonultató sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaAlba siker a bronzpárharc első meccsén, AFKC-vereség BudaörsönMagabiztos hazai sikerrel kezdték a bronzéremért zajló rájátszást a fehérvári kosarasok, míg a női kézilabdázók közvetlen riválistól kaptak ki idegenben és továbbra is hátrafelé kell tekintgetniük a tabellán...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,karate"Ez nem csupán sport, hanem egy életérzés"A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel kétszáz versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 24., 12:10
Hírek,EMF Euro 2016Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott a kispályás foci-Eb-nIsmét telt ház és remek hangulat fogadta a magyar válogatottat a kispályás foci-Eb-n. A tegnapi csoportmeccsen Törökország ellen már négy góllal is vezettünk, a végeredmény 4:2 lett. Ma este hattól a szerbek következnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 24., 10:15
Hírek,napsütésElő a napszemcsikkel, sok-sok napsütés következik!Tovább javul a hét közepén az időjárás, így panaszkodásra senkinek semmi oka. Legalább is ami az élet ezen területét érinti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 22:50
Hírek,születésnapIdén 142 éves a Vörösmarty SzínházAugusztus 22-én a székesfehérvári Vörösmarty Színház emberi léptékkel mérve igencsak meglett korba lépett: betöltötte a 142-t! Amellett, hogy boldog születésnapot kívánunk neki, kíváncsiak voltunk születésének körülményeire és arra, hogy mivel is töltötte az elmúlt évszázadot. Sok mindenről mesélt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 20:58
Hírek,közlekedésÓvatosan az utakon, bárhol mérhetnek a rendőrök!Háromnapos sebességellenőrző akciót tartanak a rendőrök az országban, így Fejér megyében is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fix traffipaxokon kívül bárhol találkozhatunk mobil sebességmérővel is. Szóval amúgy is mindenkit a szabálykövető vezetésre biztatunk, de most aztán főleg óvatosan ám!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 15:31
Hírek,iskolaAz ideális iskolatáska nyomában - Tippek vásárláshoz szülőknek és gyerekeknekSokféle szempontot kell figyelembe vennünk az iskolatáska választása során. Mint többgyermekes, gyakorló anya mondhatom, hogy a feladat nem egyszerű. Összegyűjtöttem azokat a főbb dolgokat, amik segítségünkre lehetnek a döntésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 02:01
Hírek,időjárásEnnyit az őszről, folytassuk inkább a nyarat! - Mától lassan javul az időjárásMegmutatta magát az ősz a hét első napján. Borongós, esős, hideg, szeles idő köszöntött be szinte országszerte és Fejér megyére is. Akik azonban azt gondolják, hogy mi, fehérváriak jártunk a legrosszabbul, azoknak jöjjön egy kis beszámoló hazánk más tájairól a hétfői nap időjárási eseményeiből. Mind...
2016. 08. 22., 16:23HírekTávozik a Fehérvár AV19 vezetőedzőjeVáratlanul bejelentette távozását a Fehérvár AV19 vezetőedzője. Tyler Dietrich április óta volt a fehérvári jégkorongcsapat edzője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 14:46
HírekBálatűz a 63-as út mellettAugusztus 21-én, hajnali 4-kor érkezett a bejelentés, hogy a 63-as úton, Székesfehérvár és Aba között, Fehérvárhoz közelebb szalmakazal kapott lángra. A tűz ugyan átterjedt az ezer bálából álló kazal többi részére, de a tűzoltók gondoskodtak a környezet biztosításáról. Személyi sérülés nem történt, ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 03:47
Hírek,időjárásHétfőn még ősz, péntektől már kánikula - Így alakul a héten az időjárásAugusztus utolsó hete nem indul igazán jól a nyárimádóknak. Jó hír azonban, hogy az ősz-nyár meccsét egyértelműen úgy tűnik, hogy most még az utóbbi nyeri, hiszen fokozatos felmelegedés után péntektől ismét itt a kánikula.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 00:01
Hírek,EMF Euro 2016Nehezen, de győzött a magyar válogatott a fehérvári kispályás foci-Eb nyitómeccsénMagyarország 1:0-ra legyőzte Szlovéniát a székesfehérvári kispályás foci Európa-bajnokság nyitómeccsén. A mérkőzésen telt ház és jó hangulat volt, eső és rossz idő szerencsére nem. A második meccsen az oroszok nagyon megverték az olaszokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 21., 03:58
Hírek,időjárásDélutántól semmi jóra ne számítsunk: markáns hidegfront éri el Fehérvár környékétEddig kegyeibe fogadta az időjárás a Királyi Napok programjait és nagyrészt kiváló időben kerültek megrendezésre az események. Az idén úgy néz ki, hogy keretbe foglalja az idő a programsorozatot, hiszen esővel kezdődött és esővel is végződhet a fesztivál. És hogy honnan tájékozódjunk az időjárás akt...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 20., 13:39
HírekEnnek a kvíznek a kitöltésére a mai nap a legalkalmasabb!Merthogy ez a a magyar és az európai történelem kiemelkedő alakjáról, kvíz I. (Szent) Istvánról szól. És egyáltalán nem nehéz, úgyhogy az ünnepségek és a tűzijátékok előtt klikkeljen mindenki! Remek móka lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 20., 10:40
HírekMég az időjárás is augusztus 20-át ünnepliAz idén kiválónak ígérkezik nemzeti ünnepünk időjárása. Semmi különleges, szélsőséges, rendkívüli esemény nem veszélyezteti sem az országos, sem pedig a fehérvári programokat.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...