Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 19:33
Hírek,MutatványMost akkor a fóka tényleg tud trombitálni? - Ilyen a Magyar Nemzeti CirkuszEgyszer voltam cirkuszban még gyerekként, de annyira megijedtem a majomtól, hogy pár perc után visítva szaladtam ki a sátorból, amelynek aztán később a közelébe sem mentem. Egészen mostanáig. Most ugyanis erőt vettem magamon és megnéztem a Magyar Nemzeti Cirkusz műsorát.
2016. 09. 05., 15:52HírekKarambol és három kilométeres a kocsisor volt az M7-esenBaleset miatt helyszíneltek a rendőrök az M7-esen Martonvásárnál, a főváros felé vezető oldalon. Mintegy három kilométeres volt a kocsisor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 14:08
Hírek,jövőIlyen lehet a megújuló fehérvári strandElkészült az első, animált látványterv, hogy milyen is lenne a székesfehérvári Városi Strand a felújítása után. Csúszdák, további kiszolgálóegységek, gyerek- és élménymedencék is helyet kapnának az átalakított komplexumban. Egyúttal bővülne az uszoda is, szaunaparkot is terveznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 11:37
Hírek,időjárásHétfőn esőkabát, kedden széldzseki, szerdától ismét rövidnadrág - Ilyen lesz az időjárás a hétenMindössze egy napra, de megmutatja magát az ősz. Szerencsére hamar túlesünk a letargián és a hét közepétől visszatér a hamisítatlan nyári idő olyannyira, hogy egyértelműen strandidő lesz hétvégén. A fehérvári programoknak (Lecsófőző vigasságok, Börgöndi Repülőnap) kiváló lesz a szombati, vasárnapi i...
2016. 09. 05., 03:17Hírek,reggelMegint kezdődik: hétfői túlélőkészletünk hírekkel, traffipaxszal, időjárássalNos, a mai nappal jön, ami már nagyon rég volt: az első teljes hét az iskolában. Pánikra azonban semmi ok, nálunk most is minden fontos információ megtalálható ahhoz, hogy túléljük valahogy ezt a hétfőt is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 22:00
Hírek,univerzumÚj Föld tűnt fel az égen, avagy ilyen lenne az élet a leghíresebb sci-fi bolygókon A Kentaur csillagkép vöröstörpéje körül egy Földhöz hasonló bolygót fedeztek fel, aminek felszínén - ha beigazolódnak a feltételezések - víz is előfordulhat. Most a sci-fi filmeket hívjuk segítségül, megpróbálva elképzelni egy esetleges elpucolás utáni happyendet.
2016. 09. 04., 19:56Hírek,közlekedésHét kilométeres kocsisor volt az M7-esenBaleset miatt mintegy hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Polgárdi térségében vasárnap délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 18:30
Hírek,FényÚjra a régi: homlokzati fényfestéssel ünnepelték a Szent István-bazilikátSzeptember 3-án, szombat este ünnepelték a Székesfehérvári egyházmegye főtemplomának, a Szent István-székesegyháznak elkészültét. A megszépült bazilikát először Spányi Antal megyés püspök, majd Soltész Miklós államtitkár, végül Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte. A megnyitó után, az est...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,öttusa"D. Józsi" a Demeter család és az öttusa első Európa-bajnokaAz elsők között is elsőnek lenni a világon nem akármilyen kiváltság. A Volán öttusa ikonja, Demeter József is a kiváltságosok közé tartozik, mivel ő a sportág első Európa-bajnoka. A népszerű "D. Józsi" a helyi sportlegendákat felvonultató sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaAlba siker a bronzpárharc első meccsén, AFKC-vereség BudaörsönMagabiztos hazai sikerrel kezdték a bronzéremért zajló rájátszást a fehérvári kosarasok, míg a női kézilabdázók közvetlen riválistól kaptak ki idegenben és továbbra is hátrafelé kell tekintgetniük a tabellán...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,karate"Ez nem csupán sport, hanem egy életérzés"A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel kétszáz versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 13:25
HírekMég nem tudni, miért zuhant le a sárkányrepülőKukoricatáblába zuhant egy sárkányrepülő szombat este nem messze az úrhidai repülőtértől. A gép vezetőjét kórházba szállították, egyes információk szerint súlyos, mások szerint könnyebb sérülésekkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 03., 16:35
Hírek,segítségnyújtásA Fehérvár Bike Maffia első közösségfejlesztő főzése a Paraba udvaránMa délelőtt 11 órakor vette kezdetét a Fehérvár Bike Maffia első bemutatkozása, közösségfejlesztő főzése a Paraba udvarán. A csapat rászoruló családoknak, hajléktalanoknak nyújt segítséget azzal, hogy közösségi főzés keretében ételt visz nekik - természetesen biciklivel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 03., 14:54
Hírek,hőlégballonAz Agárdi Parkerdő szombati programja: ejtőernyős ugrások, helikopteres repülés, felszállás hőlégballonnalSzeptember 1-4 között immáron huszonkettedik alkalommal rendezik meg a velencei-tavi hőlégballon karnevált. Az Agárdi Parkerdőben egész nap kirakodóvásárral, számos izgalmas programmal várják a látogatókat, köztük ejtőernyős ugrásokkal, helikopter show-val, és persze hőlégballonos felszállással. Ez ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 02., 02:59
Hírek,időjárásStrandoltál már az ősz első hétvégéjén? Idén megteheted!Továbbra sem kopogtat az ősz. Amilyen változékony, gyakran csapadékos volt a nyarunk, olyan száraz, meleg, eseménytelen a nyárutó és őszelő időjárása. Ez a hétvége sem az őszi idő jellegzetességeit fogja mutatni, simán elmehetne egy átlagos júliusi időjárásnak. És hogy mikor lehet ebben változás? Ki...
2016. 09. 02., 02:41Hírek,reggelVégre péntek! Éld túl velünk az utolsó hétköznapot!Már csak pár órát kell túlélni valahogy és kezdődik a jól megérdemelt pihenés. Mert ne feledjük: a szombat reggel valójában péntek este kezdődik. Túlélőkészletünk pedig ma is segít abban, hogy semmi váratlan dolog ne rontsa el a napod.
2016. 09. 01., 19:24HírekSzékesfehérvári Az Év Családbarát Vállalata 2020-banKisvállalat kategóriában székesfehérvári cég kapta a fődíjat, de a további két kategória nyertese is magyar vállalat lett 2020-ban Az Év Családbarát Vállalata pályázaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 01., 17:05
Hírek,gasztroSzeptember 18-án bezár Fehérvár legendás cukrászdája, a Budai úti ViniczaiSzeptember 18-án, vasárnap nyit ki utoljára a legendás Viniczai Cukrászda. A Budai úton található sütiző-fagyizó 59 éven keresztül volt a székesfehérváriak egyik törzshelye. Egyelőre még kérdéses, hogy mi lesz a helyén, csak az biztos, hogy a név nem eladó.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 01., 11:32
Hírek,időjárásIlyen volt az elmúlt öt év iskolakezdő időjárása és ilyen lesz maAz idei sulikezdés inkább arról fog szólni időjárási szempontból, hogy hányan fogják a teremben, vagy a folyosón hagyni a pulcsijukat. Reggel elkél egy kis kardigán, vagy vékonyabb pulóver, de délutánra inkább már a fürdőruci esne jobban. Kíváncsivá tett, hogy az elmúlt években milyen idővel is indu...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 01., 03:31
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Éld túl velünk a csütörtököt, ami már kispéntek! A csütörtök már majdnem péntek, a péntek pedig már majdnem szombat, a majdnem viszont egészen pontosan csak majdnem, ezért a csütörtök legyen inkább amolyan kispéntek. Nálunk pedig minden fontos infót megtalálsz, hogy felkészülj a mai napra. Ami egyébként a tanévkezdés első napja...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 31., 20:45
Hírek,közlekedésTarts már jobbra! - A középső sáv összes FittipaldijánakVasárnap kora este úgy hozta a sors, hogy Balatonról tartottam Székesfehérvár felé az M7-en. Már eleve ez egy hatalmas lúzerség, hiszen minden épkézláb autós tudja, hogy ez ilyenkor egy idegőrlő, lehetetlen vállalkozás, de úgy voltam vele, hogy egy kis monoton kuplungolással (egyes, kettes, egyes, ü...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 31., 13:50
Hírek,iskolaEzekre figyelj oda mindenképpen az iskolai írószerek beszerzésénélJellemzően augusztus 20. után kezdődik a roham az írószerboltokban. Sokan nézelődnek, sokan hagyják az utolsó pillanatra a bevásárlást. Az általános iskolás gyerekek szüleikkel indulnak a tanszereket megvásárolni, a középiskolások inkább szeptember első heteiben vásárolják meg a szükséges eszközöket...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 31., 10:53
Hírek,időjárásCsak az augusztustól búcsúzunk ma, a nyártól nemGyakorlatilag alig lehetett észrevenni azt a gyenge hidegfrontot, amely valamikor hétfő este érte el hazánkat. Csak néhány fokos lehűlést produkált és egyedüli érzékelhet hatása az volt, hogy megélénkült az északi szél, illetve kissé tisztább lett a levegő. Szerdától ismételten csendes, nyugodt, nap...
2016. 08. 31., 08:45Hírek,reggelItt a szerdai túlélőcsomag: traffipax, időjárás, hírekMa is minden olyan információ megtalálható nálunk, amely elengedhetetlen egy csodás szerdai naphoz. Időjárás, traffipax, cirkusz, színház, közlekedés.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...